Λου: «Παίξαμε καλή άμυνα στον Γιάννη και έβαλε 34 πόντους» (vid)

Λου: «Παίξαμε καλή άμυνα στον Γιάννη και έβαλε 34 πόντους» (vid)

Ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τάιρον Λου, θεωρεί πως η ομάδα του έπαιξε καλή άμυνα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρά το γεγονός πως ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς σκόραρε 34 πόντους. Ο Λου χαμογέλασε σε δηλώσεις του, όταν συνειδητοποίησε πως ο Γιάννης είχε σκοράρει 34 πόντους, ενώ η άποψη του ήταν πως έκαναν καλή δουλειά […]

Ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τάιρον Λου, θεωρεί πως η ομάδα του έπαιξε καλή άμυνα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρά το γεγονός πως ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς σκόραρε 34 πόντους.

Ο Λου χαμογέλασε σε δηλώσεις του, όταν συνειδητοποίησε πως ο Γιάννης είχε σκοράρει 34 πόντους, ενώ η άποψη του ήταν πως έκαναν καλή δουλειά πάνω του οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό που βλέπω στον Γιάννη είναι ότι ποτέ δεν συμβιβάζεται. Θα συνεχίσει να σου επιτίθεται. Μπορεί να σε περάσει εύκολα και τελειώνει εξαιρετικά τις φάσεις κοντά στο καλάθι.

Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά πάνω του, αλλά κοιτάς τα στατιστικά και βλέπεις πως έβαλε 34 πόντους (γέλια). Πάντως πραγματικά πιστεύω πως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τα πήγαμε αρκετά καλά στην αντιμετώπισή του»

Δείτε την αντίδραση του Λου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ