Αντετοκούνμπο : «Mεγαλώνουμε ως ομάδα»

Αντετοκούνμπο : «Mεγαλώνουμε ως ομάδα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την νίκη των Μπακς μέσα στο Πόρτλαντ επί των Μπλέιζερς με 103-91, λέγοντας πως η ομάδα του μεγαλώνει παιχνίδι με το παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην εύκολη νίκη των Μπακς κόντρα στους Μπλέιζερς, ενώ στάθηκε στα τελευταία παιχνίδια των «ελαφιών» εκτός έδρας λέγοντας πως τα ελάφια έχουν βελτιωθεί.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως η συνεργασία του με τον Μπλέντσο είναι μόλις στην αρχή της και ότι ο Αμερικανός γκαρντ κάνει ευκολότερο το παιχνίδι για όλη την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε καλή δουλειά. Παίξαμε σκληρά σε όλα τα ματς. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και στην έδρα μας».

Για τη συνεργασία του με τον Έρικ Μπλέντσο: «Ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια μαζί, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο. Είναι μόνο η αρχή. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις άλλα παιδιά να ανεβαίνουν. Κάνει το παιχνίδι ευκολότερο για όλους μας».

Για την άμυνα των «ελαφιών»: “Σίγουρα μέτρησε η άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, ειδικά οι ψηλοί μας. Αντιμετωπίσαμε σωστά τους ΜακΚόλουμ και Λίλαρντ. Τους κάναμε τη βραδιά δύσκολη”.

Για την ανοδική πορεία των Μπακς: «Συνήθως όταν πας καλά χαλαρώνεις, αλλά δεν νομίζω πως συνέβη αυτό απόψε. Κάναμε καλή δουλειά με την κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ήταν άλλο ένα βήμα για εμάς. Φαίνεται πως μεγαλώνουμε ως ομάδα. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι και πως θα κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια»

Για την βελτίωση της ομάδας: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Δεν ήμαστε ακόμα κοντά στις δυνατότητές μας ως σύνολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ