Κολοβός: «Νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου, ο Αναστασίου με ήθελε πάρα πολύ» (vid)

Κολοβός: «Νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου, ο Αναστασίου με ήθελε πάρα πολύ» (vid)

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε για το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει μέσω της Ομόνοιας και τη διακαή επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου να τον πάρει στην κυπριακή ομάδα.

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ομόνοια, το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει μέσω αυτής της απόφασης, αλλά και την έντονη επιθυμία του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, να τον πάρει στην κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Omonoia FC TV:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος διότι μέσω της Ομόνοιας θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Πιστεύω πως είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα με βοηθήσει να έρθω ξανά στο επίπεδο που ήμουν. Μίλησα με τον κόουτς, μού είπε ότι με ήθελε πάρα πολύ. Μου εξήγησε πολλά για το κλαμπ, για τα απ’ έξω, τα τριγύρω, αποφάσισα ότι είναι ένα πολύ καλό βήμα για εμένα και ότι είναι πολύ καλό για την καριέρα μου.

Είμαι έτοιμος. Έχω μάθει να αγωνίζομαι σε αγώνες που θέλουμε τη νίκη, είναι κάτι που μου αρέσει και από μεριάς μου θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Από τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να δίνει το 100%, θα μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι όπως αρμόζει στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ