Το χειροκρότημα του κόσμου και τα δάκρυα του Φάμπρεγας στο «αντίο» του στην Τσέλσι (vid)

Το χειροκρότημα του κόσμου και τα δάκρυα του Φάμπρεγας στο «αντίο» του στην Τσέλσι (vid)

Ο Σεσκ Φάμπρεγας αντικαταστήθηκε στο 85ο λεπτό του Τσέλσι - Νότιγχαμ Φόρεστ, το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα των Μπλε, πριν αποχωρήσει για τη Μονακό. Ο κόσμος τον χειροκρότησε και ο Ισπανός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ήταν κοινό μυστικό τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία και στο αποψινό ματς της Τσέλσι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Στάμφορντ Μπριζ για τους 64 του FA Cup (2-0), ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε. Ο Σεσκ Φάμπρεγας αποχωρεί από το Λονδίνο, το μέρος που πέρασε το μεγαλύτερο χρονικά, αλλά και πιο παραγωγικό διάστημα στην καριέρα του. Ο λόγος φυσικά δεν γίνεται μόνο για τη θητεία του στην Τσέλσι, αλλά και την αντίστοιχη στην Άρσεναλ, όταν ο Αρσέν Βενγκέρ τον πήρε παιδάκι από την Μπαρτσελόνα και τον μετέτρεψε σε έναν από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο.

350 εμφανίσεις και κυρίως 50 ασίστ αργότερα στην Premier League, αλλά και με ένα διάλειμμα για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός μέσος οδεύει προς τη Μονακό του Τιερί Ανρί και η λογική λέει πως οι μέρες του στο αγγλικό ποδόσφαιρο τελειώνουν κάπου εδώ. Εξ ου και ο λόγος που το «αντίο» του μπροστά στον κόσμο της Τσέλσι, όταν αντικαταστήθηκε στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Ενγκολό Καντέ και παρότι λίγο νωρίτερα είχα χάσει πέναλτι, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο για τον 31χρονο.

Έφτασε στο σημείο να δακρύσει, βλέποντας τον κόσμο να τον καταχειροκροτεί. Οι στιγμές ήταν δύσκολες, αλλά παράλληλα συγκινητικές. Από αυτές που μένουν για πάντα χαραγμένες και στις δικές μας, αλλά πολύ περισσότερο στη μνήμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ