«Όλοι όσοι βρέθηκαν δίπλα στον Διαμαντίδη έγιναν καλύτεροι παίκτες»

«Όλοι όσοι βρέθηκαν δίπλα στον Διαμαντίδη έγιναν καλύτεροι παίκτες»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξύμνησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο αφιέρωμα της Euroleague, για τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού και θρύλο της διοργάνωσης.

Η Euroleague στο πλαίσιο της σειράς «Greatest Players» κάνει βίντεο αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν από τους επιδραστικότερους και πιο σημαντικούς παίκτες στην Ιστορία της Λίγκας αλλά και του Παναθηναϊκού.

Ποιος καλύτερος για να μιλήσει για τον «3D» από τπν Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον προπονητή των τίτλων και των επιτυχιών του Παναθηναϊκού. Ο Ζοτς, προπονητής της Φενέρ πλέον, δεν ξεχνά τις στιγμές μεγαλείου που έζησε μαζί με τον Διαμαντίδη για λογαριασμό του εξάστερου, και ανέφερε για αυτόν στο βίντεο:

«Ο Διαμαντίδης πρώτα από όλα ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ο τρόπος που έπαιζε και το πώς σκεφτόταν, τους βοήθησε όλους. Όλοι όσοι βρέθηκαν δίπλα στον Διαμαντίδη έγιναν καλύτεροι, παίζοντας μαζί του. Μπορεί να έκανε λάθος ή κάποιος να του έκλεβε την μπάλα, αλλά μπορούσε αμέσως να την πάρει πίσω. Μας έβαλε σε μια θέση που παλέψαμε για τα πάντα. Ξέρετε πόσα χρόνια ήμασταν μαζί και πόσα σπουδαία αποτελέσματα είχαμε».

Την ίδια ώρα για τον Διαμαντίδη η Euroleague αναφέρει: «Τρεις τίτλοι Euroleague, δύο βραβεία MVP σε Final 4, ένας τίτλος MVP της κανονικής περιόδου, τέσσερις συμμετοχές στην καλύτερη πεντάδα και έξι βραβεία καλύτερου αμυντικού, τα λένε όλα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος είναι σήμερα ένας θρύλος της διοργάνωσης».

https://dai.ly/x74emz4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ