Οι πέντε δυνατές στιγμές του Μπίσεσβαρ με την Ασπρόμαυρη φανέλα (vid)

Οι πέντε δυνατές στιγμές του Μπίσεσβαρ με την Ασπρόμαυρη φανέλα (vid)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Τούμπα επέλεξε τις πέντε πιο δυνατές στιγμές που είχε με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης από τον Ιούνιο του 2016 και έχει ήδη προλάβει να ζήσει πολλά ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ποια είναι όμως τα γεγονότα που τον σημάδεψαν; Ο #TheArtist αποκαλύπτεται μέσω PAOK TV. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κάθεται μπροστά στον φακό της κάμερας του PAOK TV και περιγράφει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τις πέντε πιο σημαντικές στιγμές που έχει ζήσει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Το πρώτο του γκολ

Η πρώτη του καλή στιγμή στον ΠΑΟΚ ήταν το 2016 στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας. Σ’ αυτό το ματς ο Ολλανδός μέσος άνοιξε λογαριασμό με την Ασπρόμαυρη φανέλα. «Ήταν μια δύσκολη περίοδος γιατί είχα έρθει αργά στον σύλλογο και χάρηκα πολύ για το πρώτο μου γκολ».

Ο τελικός του Βόλου

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων του θα βάλει το τελικό με την ΑΕΚ 2-1 στο Βόλο. Ο Μπίσεσβαρ σημείωσε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και όπως είπε: «Την συγκεκριμένη σεζόν πραγματοποιήσαμε πολλά καλά παιχνίδια, παλέψαμε πολύ και φτάσαμε εκεί σαν αουτσάιντερ μόνο με 11-12 παίκτες και όταν κατακτήσαμε το τρόπαιο νιώσαμε ανακούφιση. Πέτυχα κι ένα γκολ στον τελικό και ήταν ωραία. Ήταν όμορφο ότι κατακτήσαμε το κύπελλο μετά από 14χρόνια».

Η «τεσσάρα» στον Παναθηναϊκό

Ο Δικέφαλος υποδέχεται στις 27 Απριλίου του 2017 τους Πράσινους στην Τούμπα και τους φιλοδωρεί με τέσσερα τέρματα. Αυτή ήταν η τρίτη επιλογή του Μπίσεσβαρ και όπως είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε ηττηθεί στην έδρα τους. Στην Τούμπα νιώσαμε την υποστήριξη του κόσμου και πραγματοποιήσαμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Κερδίσαμε 4-0 και νιώσαμε τόσο τυχεροί που περάσαμε στον τελικό και εν τέλει κατακτήσαμε το κύπελλο».

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων του είναι η φετινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα 3-1. «Κερδίσαμε 3-1, σκόραρα ένα γκολ, υπήρχε μια υπέροχή ατμόσφαιρα. Ήμουν τόσο χαρούμενος που το γήπεδο ήταν γεμάτο με τους οπαδούς μας. Υπήρχε καλή ενέργεια και κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι γιατί αυτή τη σεζόν.

The league run

Στην πέμπτη θέση ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βάζει όλη την τρέχουσα σεζόν και πως εξελίσσεται. «Παίξαμε ορισμένα καλά παιχνίδια εκτός και εντός έδρας. Βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος της σεζόν όπου Θεού θέλοντος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια και ελπίζω να είμαι κομμάτι του. Αυτές είναι οι πέντε μου στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ