Άρης: Αφιέρωμα σε Ισπανικό κανάλι! (vid)

Άρης: Αφιέρωμα σε Ισπανικό κανάλι! (vid)

H... χάρη του Αρη έφτασε μέχρι την Ισπανία, καθώς ισπανικό κανάλι που ασχολείται με την ιστορία ποδοσφαιρικών ομάδων έκανε ειδικό αφιέρωμα για τον «Θεό του πολέμου».

Η… τρέλα για τον Αρη δεν περιορίζεται μόνο στα ελληνικά σύνορα ή στον απόδημο ελληνισμό, αλλά αγγίζει μέχρι και τους ξένους.

Συγκεκριμένα το «Clubes del Mundo», ένα Ισπανικό κανάλι στο youtube που ασχολείται με την ιστορία ποδοσφαιρικών ομάδων έκανε ειδικό αφιέρωμα στον «Θεό του πολέμου».

Το βίντεο τιτλοφορείται ως «Άρης Θεσσαλονίκης-Ο Θεός του πολέμου» και μεταξύ άλλων αναφέρεται στα χρώματα της ομάδας, το πως προήλθαν από το Βυζάντιο. Επίσης γίνεται αναφορά στους τίτλος των κιτρινόμαυρων, τους καλύτερους παίκτες τους, τις Ευρωπαϊκές πορείες, μέχρι τις μαύρες χρονιές και την επιστροφή.

Φυσικά ο Αρης είναι γνωστός στην Ισπανία από τις μεγάλες επιτυχίες του κόντρα σε Σαραγόσα (2007) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2010). Την πρώτη με τεχνικό τον Μπάγεβιτς ο Αρης είχε νικήσει με 1-0 στο Βικελίδης και είχε ηττηθεί με 2-1 επί ισπανικού εδάφους για να πάρει μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Κόντρα στους ροχιμπλάνκος που ήταν κάτοχοι του Europa League αλλά και του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ο Αρης είχε επικρατήσει δύο φορές! Την πρώτη με 1-0 στο Βικελίδης και τη δεύτερη με 3-2 μέσα στην Ισπανία, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «32» του Europa!

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ