Top 10 ΝΒΑ: O Χάρκλες… σκότωσε τους Λέικερς (vid)

Top 10 ΝΒΑ: O Χάρκλες… σκότωσε τους Λέικερς (vid)

Καρφώματα, buzzer beater, Ντουέιν Ουέιντ και Ντιρκ Νοβίτσκι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα ακόμα άκρως εντυπωσιακό Top 10 στο ΝΒΑ.

Η κανονική περίοδος φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και πολλές ομάδες δίνουν τα τελευταία τους παιχνίδια πριν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στον «μαγικό κόσμο».

Ωστόσο φροντίζουν, όπως όλες οι ομάδες φυσικά, να παράγουν μπόλικο θέαμα και να μας αποχαιρετούν με.. στυλ. Έτσι για ακόμη μια φορά το Top 10 του ΝΒΑ δεν μας αφήνει παραπονεμένους, με τις εντυπωσιακές φάσεις να μην λείπουν ούτε αυτή τη φορά.

Στο σημερινό Top 10 ξεχωρίζουν, το κάρφωμα του Σατοράνσκι των Ουίζαρντς, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς για τον ίδιο λόγο, ενώ υπάρχουν και οι δέκα συνεχόμενοι πόντοι του Ντιρκ Νοβίτσκι στο ξεκίνημα του αγώνα των Ντάλας με τους Σανς.

Ακόμη συναντάμε τον Ντουέιν Ουέιντ, με ακόμη ένα κάρφωμα, ενώ τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι Πολ Τζορτζ (Νο.2) και Μόρις Χάρκλες (Νο.1) με τα buzzer beater που σημείωσαν, χαρίζοντας τις νίκες στις ομάδες τους κόντρα σε Ρόκετς και Λέικερς, αντίστοιχα.

Δείτε το απολαυστικό Top 10 του ΝΒΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ