Η στιγμή της επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ σε αυτοκίνητα οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Η στιγμή της επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ σε αυτοκίνητα οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Ένα βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την στιγμή που οι οπαδοί της Ένωσης έκαναν επίθεση σε εκείνους του Ολυμπιακού μετά από «ενέδρα» στην Εθνική Οδό.

Ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων που κάνει τον γύρο του διαδικτύου παρουσιάζει την στιγμή της επίθεσης των οπαδών της ΑΕΚ σε εκείνους του Ολυμπιακού το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/04)!

Πιο συγκεκριμένα η οπαδική σελίδα Hooligans TV δημοσίευσε ένα βίντεο με την στιγμή της επίθεσης των Κιτρινόμαυρων χούλιγκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού στην Εθνική Οδό.

Όπως φαίνεται αρκετοί πεζοί έχουν σταματήσει στη μέση της ασφάλτου και προσπαθούν να ακινητοποιήσουν ένα διερχόμενο όχημα με τον οδηγό να καταφέρνει να διαφύγει.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες οι οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν δώσει το παρών σε παιχνίδι βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια και έστησαν καρτέρι στην Εθνική περιμένοντας τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων που επέστρεφαν από τη Λαμία, όπου αγωνιζόταν η ομάδα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ