Σπουδαία στιγμή: Ο Ούγκο Σόουζα βρήκε τον μικρό οπαδό του Άρη που αναζητούσε (vid+pic)

Σπουδαία στιγμή: Ο Ούγκο Σόουζα βρήκε τον μικρό οπαδό του Άρη που αναζητούσε (vid+pic)

Ο Ούγκο Σόουζα βρήκε τον «πιτσιρικά» φανατικό οπαδό του Άρη και προσωπικό θαυμαστή του, στον οποίο και παρέδωσε φανέλα του. Δείτε τα πολύ όμορφα βίντεο που ανήρτησε ο Πορτογάλος μπακ.

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του μικρού οπαδού του Άρη από τον Ούγκο Σόουζα. Θυμίζουμε ότι ο «πιτσιρικάς», είχε… κλέψει την παράσταση με δηλώσεις που έκανε στην εκδήλωση της ΠΑΕ «Clildren΄s Day» την περασμένη εβδομάδα στο Βικελίδης. Μάλιστα σε αυτή, εκτός από την «τρέλα» του για τον «Θεό του πολέμου» είχε εκφράσει την προτίμησή του στους Ματέο Γκαρσία και τον Ούγκο Σόουζα

Έκτοτε ο Πορτογάλος μπακ τον αναζητούσε μέσω ανάρτησης στο Instagram, ζητώντας πληροφορίες από τους οπαδούς του Άρη ώστε οι δυο τους να έρθουν σε επαφή.

Ετσι κι έγινε, Σόουζα και «κίτρινος  μπόμπιρας» συναντήθηκαν έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης με τον νεαρό στόπερ να παραδίδει στον μικρό θαυμαστή του μια φανέλα με την υπογραφή του! Βεβαίως οι δυο τους τα είπαν σε πολύ θερμό κλίμα με τον πιτσιρικά να συναντά τον ίνδαλμα του και να είναι πολύ χαρούμενος.

Μεταξύ άλλων ο μικρός είπε «…Αρειανάρα ολεο, όπως είπα και στο βίντεο ένας… Θεός το ξέρει» και τον Σόουζα να συμπληρώνει: «Μόνο Άρης»!

Δείτε τα βίντεο που ανάρτηση ο Ούγκο Σόουζα στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

☝️THIS LITTLE DUDE MAKES HIS FATHER REALLY PROUD… 😊 @hugosousa3 : #TheJobIsDone #FromFatherToSon #ParentsGoals #arisfc #arisfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ