Οι νέοι του ΝΒΑ είναι πολύ ωραίοι (vid)

Οι νέοι του ΝΒΑ είναι πολύ ωραίοι (vid)

Η καλύτερη ρούκι 5άδα έχει επιλεγεί και το ΝΒΑ έχει μαζέψει τις καλύτερες φάσεις των πρωτοετών της Λίγκας σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Λίγο πολύ, όσοι ασχολούνται με το ΝΒΑ είχαν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό, στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους της Λίγκας. Παίκτες που μπήκαν στα βαθιά σαν έτοιμοι από καιρό και αντί να… ψαρώσουν από τα φώτα και την λάμψη του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, ψάρωναν αντιπάλους και άφηναν θεατές με το στόμα ανοικτό με τις ενέργειές τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Λούκα Ντόντσιτς που έδειξε πως ήρθε από την Ευρώπη έτοιμος να κατακτήσει το ΝΒΑ. Σε 72 ματς με τους Μάβερικς είχε κατά μέσο όρο 21.2π, 7.8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Αντίπαλο δέος για τον ρούκι της χρονιάς ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς, Τρέι Γιάνγκ. Δεν έχει το ολοκληρωμένο πακέτο του Ντόντσιτς αλλά είναι πιο δημιουργικός μετρώντας σε 81 ματς 19.1π, 3.7 ριμπ και 8.1 ασίστ.

Την 5άδα συμπληρώνει ο Μπαχαμέζος σέντερ των Σανς, ΝτιΆντρε Έιτον (16.3 πόντοι, 10.3 ριμπ, 1.8 ασίστ σε 71 ματς), ο φόργουορντ των Γκρίζλις, Τζάρεν Τζάκσον Τζ (13.8π, 4.7 ριμπ, 1.1 ασίστ σε 58 ματς) και ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ των Σακραμέντο Κινγκς με 14.9 πόντους, 7.6 ριμπ και 1 ασίστ σε σύνολο 62 ματς.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του νέου αίματος του ΝΒΑ στο βίντεο που ακολουθεί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ