Γκρέμιο – Πατσούκα 1-0

Γκρέμιο – Πατσούκα 1-0

Ένα γκολ του Εβέρτον (στην παράταση) ήταν αρκετό για την Γκρέμιο για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πατσούκα (1-0) και να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων

Η Γκρέμιο κατέκτησε το τρίτο Κόπα Λιμπερταδόρες της ιστορίας της στους διπλούς τελικούς με την Λανούς, την οποία κέρδισε μέσα – έξω. Η μεξικάνικη Πατσούκα, θριαμβεύτρια στο Τσάμπιονς Λιγκ της CONCACAF. Οι δύο τους αναμετρήθηκαν σήμερα με δέλεαρ έναν τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Για 90 λεπτά οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (0-0) σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στην παράταση. Η φάση του αγώνα πάντως, άνηκε στην Πατσούκα και στον Κουζμάν ο οποίος στο 80′ μετά από μια σέντρα ακριβείας ,στο σημείο του πέναλτι, υπερπήδησε την άμυνα και έπιασε μια καλή κεφαλιά με την μπάλα να βγαίνει μόλις άουτ.

Στο 95ο λεπτό της παράτασης ο Εβέρτον κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και νίκησε τον τερματοφύλακα με ένα σουτ στην πάνω δεξιά γωνία, «έγραψε» το 1-0 και έδωσε την ευκαιρία στην Γκρέμιο να αγωνιστεί κόντρα στην βασίλισσα Ρεάλ! Στο 110′ ο Κουζμάν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έτσι η Πατσούκα αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η μαχητική Πατσούκα η οποία τα έδωσε όλα στο γρασίδι δεν κατάφερε να υπερκεράσει την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες κι έτσι θα περιοριστεί στον μικρό τελικό. Την Τετάρτη (13 Δεκεμβρίου), η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Αλ Τζαζίρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τελικός το Σάββατο (16/12).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ