Επικό το πάρτι του Gumball στην Μύκονο με κουκλάρες, μουσικάρες και πόλεμο σαμπάνιας (vid)

Λίγοι αγώνες με supercars παγκοσμίως μπορούν να ανταγωνιστούν το Gumball 3000. Φετινή αφετηρία είναι η Μύκονος για τα τετράτροχα θηρία, τα οποία θα τερματίσουν στις 15 Ιουνίου στην Ίμπιζα. Στο πλαίσιο της έναρξης του Gumball δόθηκε στο Nammos ένα μεγάλο πάρτι.


Επικό το πάρτι του Gumball στην Μύκονο με κουκλάρες, μουσικάρες και πόλεμο σαμπάνιας (vid) | to10.gr

Λίγοι αγώνες με supercars παγκοσμίως μπορούν να ανταγωνιστούν το Gumball 3000. Στο ετήσιο ράλλυ που διεξάγεται εδώ και χρόνια στην Ευρώπη συμμετέχουν μερικά από τα γρηγορότερα και ακριβότερα αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούν διασημότητες, VIPs και εκατομμυριούχοι.

Φετινή αφετηρία είναι η Μύκονος για τα τετράτροχα θηρία, τα οποία θα τερματίσουν στις 15 Ιουνίου στην Ίμπιζα. Στο πλαίσιο της έναρξης του Gumball δόθηκε στο Nammos ένα μεγάλο πάρτι. Στην παραλία της Ψαρρούς είχε στηθεί ένα τεράστιο stage με γνωστούς dj’s να αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία και να ξεσηκώνουν το κοινό με τις μουσικές τους, ενώ ανοίχτηκαν εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες σαμπάνιες.

Πανέμορφες γυναικάρες, επιχειρηματίες και πιλότοι ήταν στην λίστα καλεσμένων, η οποία περιελάμβανε και το χυμώδες μοντέλο Lexy Stevens, που έκλεψε την παράσταση. Δείτε όσα έγιναν στο πάρτι στην Ψαρρού στο αποκλειστικό βίντεο του Mykonos Live TV.

Πηγή: mykonoslive.tv

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο