Τρέιλερ υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον Spiderman Μίτσελ (vid/pic)

Τρέιλερ υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον Spiderman Μίτσελ (vid/pic)

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ, γνωστός και ως «Spida», λάνσαρε τα signature παπούτσια του συμμετέχοντας στο τελευταίο τρέιλερ του Spiderman.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ, είναι ο ηγέτης των Γιούτα Τζαζ και ένας από τους καλύτερους παίκτες του NBA στην ηλικία του και κυκλοφορεί στην μπασκετική… πιάτσα με το παρατσούκλι «Spida» που σημαίνει αράχνη.

Δεν υπήρχε λοιπόν καλύτερος τρόπος για να λανσαριστούν τα πρώτα signature παπούτσια του Μίτσελ που θα βγουν στα καταστήματα την 1 Ιουλίου. Η τελευταία ταινία του Spiderman, «Far From Home» είναι δύο μέρες μακρυά από την επίσημη πρεμιέρα της και ο Μίτσελ πρωταγωνιστεί στο τελευταίο τρέιλερ.

Ο γκαρντ των Τζαζ και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τζον Χόλαντ, φαίνονται σε διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείου να παίρνει ο ένας τη βαλίτσα του άλλου με το μπέρδεμα να είναι… απολαυστικό όπως θα παρακολουθήσετε παρακάτω και τον Τζέικ Τζίλενχαλ (Mystrerio στον Spiderman) να παρουσιάζεται ως… αγανακτισμένος ένοικος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Classic hotel bag mix-up, but I’m totally cool with it. @tomholland2013 Can I keep it? #SpiderManFromHome #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donovan Mitchell (@spidadmitchell) στις

Όσο για τα παπούτσια του Μίτσελ; Σε χρωματισμούς κόκκινου και μπλε φαίνονται εκ πρώτης όψεως ιδιαίτερα και είναι σίγουρο πως θα πουλήσουν τρελά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ