Αλεκσάντρ Κοκόριν: Ευχήθηκε σε γάμο πυροβολώντας (vid)

Αλεκσάντρ Κοκόριν: Ευχήθηκε σε γάμο πυροβολώντας (vid)

«Πυροβολεί» στα γήπεδα (29 συμμετοχές, 18 γκολ), πυροβολεί και εκτός αυτών ο Αλεκσάντρ Κοκόριν, ευχόμενος βίο ανθόσπαρτο στον κολλητό του με δύο σφαίρες στον αέρα.

Μπόλικο αλκοόλ και όπλα είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους περισσότερους γάμους στη Ρωσία. Αυτός του Άλαν Τσοτσίγεφ, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η είδηση λοιπόν δεν είναι τα δύο παραπάνω, αλλά το ότι σε ρόλο πρωταγωνιστή βρέθηκε ένας πολύ αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής: Ο Αλεκσάντρ Κοκόριν.

Σε εύθυμη κατάσταση, ο 26χρονος διεθνής Ρώσος επιθετικός της Ζενίτ θέλησε να ευχηθεί στον επιστήθιο φίλο του (βγάζει και αυτός το ψωμί του στο ποδόσφαιρο) βίο ανθόσπαρτο, συνοδεύοντας τις ευχές με δύο πυροβολισμούς στον αέρα.

Κάμερες υπήρχαν μπόλικες στη δεξίωση που έγινε στην Βόρεια Οσετία – Αλανία και έτσι το βίντεο με τον Κοκόριν να πυροβολεί, κυκλοφόρησε γρήγορα. Μάλιστα ο Ρώσος διεθνής επιθετικός ανήρτησε φωτογραφίες, στα social media, με τον ίδιο να στρέφει όπλο προς το πρόσωπο του, αλλά και να πυροβολεί στον αέρα, δεχόμενος σφοδρή κριτική.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5ZoiAZ7jphw

https://www.youtube.com/watch?v=lhgh5lYzRWU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ