Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (vid)

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (vid)

Δείτε από μια άλλη ματιά την εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου το απόγευμα της Κυριακής για την 2η αγωνιστική της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα χθες του Πανιωνίου με 2-1 στην Τούμπα και συνεχίζει με το απόλυτο μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής της Superleague.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε το παρασκήνιο της αναμέτρησης με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, από την παρακάμερα του PAOK TV.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το παρασκήνιο της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για την 2η αγωνιστική της Super League 2019-20 από την παρακάμερα του PAOK TV.

Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1 των Κυανέρυθρων στο γήπεδο της Τούμπαςκαι έκανε το απόλυτο στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του φετινού πρωταθλήματος.

Σε μία Τούμπα γεμάτη ενέργεια και παλμό η ομάδα του Αμπέλ Φερέιραάφησε πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και ολοκλήρωσε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Η παρακάμερα του PAOK TV έρχεται να σας μεταφέρει το παρασκήνιο του αγώνα, με όλα όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου.

Δείτε το video:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ