Απίστευτος Μίλνερ, «τρολάρει» με τα νεύρα του Μανέ (vid/pic)

Απίστευτος Μίλνερ, «τρολάρει» με τα νεύρα του Μανέ (vid/pic)

Ο Τζέιμς Μίλνερ πήρε θέση μέσω social media για το συμβάν με τα νεύρα του Μανέ με τον Σαλάχ, προκαλώντας γέλιο και… αποσυμφορίζοντας την κατάσταση.

Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι… πατρική φιγούρα στη Λίβερπουλ. Είναι από τους παλιότερους παίκτες και εμπνέει σεβασμό σε όλους τους νεαρότερους σε ηλικία συμπαίκτες του. Ο ρόλος του στη Λίβερπουλ του Κλοπ είναι πολύ σημαντικός και πολύπλοκος.

Προσφέρει σίγουρα αγωνιστικά τόσο με το πάθος του και τα τρεξίματά του όσο και με την ικανότητα που έχει να παίζει τόσο σαν κεντρικό χαφ όσο και στα άκρα της άμυνας δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί.

Φαίνεται όμως πως εξίσου σημαντικές είναι και οι υποχρεώσεις του εκτός αγωνιστικού χώρου. Δίνει ηρεμία, και είναι πάντα εκεί να ενεργήσει ψύχραιμα και να σβήσει τις όποιες εστίες έντασης που μπορεί να υπάρξουν μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ.

Το έκανε και στο ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ, όταν ο Μανέ έγινε αλλαγή και ξέσπασε. Αιτία ήταν μια προηγούμενη φάση που ο Σαλάχ εκτέλεσε μόνος του και δεν πάσαρε στον ελεύθερο Μανέ για να σκοράρει εύκολα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Maybe I misread this, but I’m pretty sure Sadio was reacting to me not getting brought on ‍♂️ #getmillyon #thanksmate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Milner (@jamesmilnerofficial) στις

Όταν ο Σενεγαλέζος κάθισε στον πάγκο άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί έντονα. Τότε ο Μίλνερ σηκώθηκε και κάθισε δίπλα του προσπαθώντας και καταφέρνοντας να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του.

Μετά το ματς μέσω social media, πήρε θέση για το συμβάν κάνοντας πλάκα και δίνοντας την δικιά του ερμηνεία στο συμβάν, αναφέροντας σχετικά:

«Μπορεί να μην κατάλαβα σωστά, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος πως ο Σαντιό αντέδρασε έτσι για το γεγονός πως δεν μπήκα να αγωνιστώ στην αναμέτρηση».

https://youtu.be/jwd8urYaeoc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ