Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός: Με πορεία μαζί στο γήπεδο οι οπαδοί! (vid)

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός: Με πορεία μαζί στο γήπεδο οι οπαδοί! (vid)

Πολύ όμορφες εικόνες στο Βελιγράδι με τους οπαδούς των Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακού να πηγαίνουν μαζί στο «Rajko Micic», για το αποψινό παιχνίδι (1/10, 22:00). Live ενημέρωση στο «10.gr» από το Βελιγράδι – Αποστολή: Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (1/10) τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να αποδειχθεί κρίσιμη για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση.

Η αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται από χθες στη πρωτεύουσα της Σερβίας και μαζί τους ταξίδεψαν περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι πρόκειται να δώσουν δυναμικό παρών σε λίγη ώρα στο «Μαρακανά».

Μάλιστα, οι εκδρομείς από την Ελλάδα συνάντησαν μια εντυπωσιακή υποδοχή κατά την άφιξή τους από τους οπαδούς των Σέρβων, δεδομένου πως οι σχέσεις των δυο συλλόγων παραμένουν εξαιρετικές εδώ και δεκαετίες.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα στο κέντρο του Βελιγραδίου και το ξενοδοχείο «Moskva» και από κει ξεκίνησαν για το «Rajko Micic», όπου και έφτασαν πριν από λίγο, διανύοντας μαζί μια απόσταση 4 χιλιομέτρων.

Η σερβική πρωτεύουσα «παρέλυσε», με τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού να γίνονται «ένα», δημιουργώντας μια λαοθάλασσα και παράλληλα μία υπέροχη ατμόσφαιρα, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του «to10.gr», από την συγκέντρωση του κόσμου των αποψινών «μονομάχων» νωρίς το απόγευμα, έως και την άφιξη τους στο «Μαρακανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ