ΝΒΑ Top 10: Γιάννης, Πορζίνγκις και Κάρτερ Τζ. σε «λειτουργία πτήσης» (vids)

ΝΒΑ Top 10: Γιάννης, Πορζίνγκις και Κάρτερ Τζ. σε «λειτουργία πτήσης» (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο Κριστάπς Πορζίνγκις και ο Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ είναι αυτοί που ξεχωρίζουν στο σημερινό Top 10 του ΝΒΑ με τα φοβερά καρφώματα τους.

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ ξεκινά σε λίγες ημέρες και προς το παρόν οι φίλοι του αθλήματος έχουν τα φιλικά παιχνίδια της preseason για να… ξεγελάσουν την αγωνία τους μέχρι να ξεκινήσει επίσημα το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Τα φιλικά αυτά μπορεί να είναι «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες, και μια ευκαιρία για τους προπονητές να δουν πράγματα ενόψει τη νέας χρονιάς, όμως οι εντυπωσιακές φάσεις δεν μπορούν να λείπουν από τον μαγικό κόσμο.

Στο σημερινό Top 10 συναντάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έπειτα από μια πολύ όμορφη κίνηση κάρφωσε κάτω από το καλάθι των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ακόμη, εντυπωσιακός ήταν και ο Κριστάπς Πορζίνγκις, με δύο φάσεις να του ανήκουν, με την μία να «σκεπάζει» το καλάθι και την άλλη να καρφώνει με μανία.

Στην κορυφή βρίσκεται ο νεαρός σέντερ των Σικάγο Μπουλς, Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ όπου στον αγώνα απέναντι στους Ατλάντα Χοκς να κάνει «πόστερ» τον φόργουορντ, Μπρούνο Φερνάντο που έκανε το… λάθος να βρεθεί μπροστά του.

Δείτε το βίντεο με το Τοp 10 του ΝΒΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ