Η μπάλα… τιμώρησε τον Χάρντεν και έγινε viral (vid)

Η μπάλα… τιμώρησε τον Χάρντεν και έγινε viral (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν… κακομεταχειρίζεται την μπάλα στο ξεκίνημα της σεζόν με τους Ρόκετς και αυτή τον «τιμωρεί» σε μια φάση υποψήφια για blooper της χρονιάς.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τον Τζέιμς Χάρντεν. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι το μεγαλύτερο ίσως επιθετικό «όπλο» στο NBA, αλλά στα πρώτα δύο ματς της σεζόν δείχνει… μπουκωμένος.

Μπορεί να σκοράρει 24 πόντους μέσω όρο αλλά σουτάρει με το απογοητευτικό 23.8% εντός πεδιάς, ενώ από τα 7.25μ τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα μιας και έχει 3/26 τρίποντα και 11.5%.

Κακομεταχειρίζεται την μπάλα και αυτή αποφάσισε να… ανταποδώσει. Στο ματς κόντρα στους Πέλικανς, στην τελευταία επίθεση του ημιχρόνου, η μπάλα πήγε νομοτελειακά στα χέρια του. Αφού έτρεξε το μισό γήπεδο, αποφάσισε να εκτελέσει αυτός, αλλά τον σταμάτησε αμυντικός των γηπεδούχων.

Εκείνος τσαντισμένος χτύπησε την μπάλα στο παρκέ η οποία επέστρεψε με δύναμη και τον βρήκε… γεμάτα στο πρόσωπο.

Βέβαια δεν ξέρει κανείς με τι να πρωτογελάσει, αφού και η αντίδραση του Τζος Χαρτ των Πέλικανς που είδε από οντά τη φάση, είναι όλα τα λεφτά, σε ένα στιγμιότυπο που σίγουρα θα μπει σε περίοπτη θέση στην εκπομπή του Σακίλ Ο’Νιλ, «Shaqtin’a Fool».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ