Οι clutch στιγμές της ΑΕΚ το 2018 (vid)

Οι clutch στιγμές της ΑΕΚ το 2018 (vid)

Ο επίσημος λογαριασμός του BCL θυμήθηκε μερικές από τις πιο κομβικές στιγμές της ΑΕΚ στο δρόμο πως την κατάκτηση του τροπαίου το 2018.

Η αλήθεια είναι πως μόνο λίγες δεν ήταν οι φορές που η ΑΕΚ έμοιαζε «τελειωμένη» κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του 2018 στο BCL. Ο δρόμος προς την κορυφή και την κατάκτηση του τροπαίου στο Final 4 του ΟΑΚΑ, ήταν κάτι παραπάνω από δύσβατος για τους «κιτρινόμαυρους» που πάντα όμως έβρισκαν τη λύση στο τέλος.

Ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης, θυμήθηκε μερικές από τις πιο… clutch στιγμές της Ένωσης σε εκείνη τη σεζόν και τις παρουσίασε σε ένα πολύ όμορφο βίντεο που ξύπνησε έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις στους φίλους της ΑΕΚ.

Από το τρίποντο του Ντούσαν Σάκοτα στο τελευταίο ματς του ομίλου κόντρα στην Μπαϊρόιτ και το νικητήριο καλάθι του Ντελρόι Τζέιμς στη Βενέτσια, μέχρι τη «βόμβα» του Κέβιν Πάντερ στην Τσεχία, απέναντι στη Νίνμπουργκ, που έδωσε στην ΑΕΚ μια απίστευτη πρόκριση στα προημιτελικά και άνοιξε για τα καλά την όρεξη για Final 4 στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

❄ @AEKBC’s clutch plays down the stretch were COLD! ❄ #BCLClutchWeek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basketball Champions League (@basketballcl) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ