Βέρνερ: Έγραψε ιστορία στο «αντίο» του! (pic & vid)

Βέρνερ: Έγραψε ιστορία στο «αντίο» του! (pic & vid)

Ο Τίμο Βέρνερ μπορεί να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, ωστόσο στο τελευταίο του παιχνίδι με την Λειψία, φρόντισε να γράψει ιστορία με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Ο Τίμο Βέρνερ είναι εδώ και λίγες μέρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι και θα ενσωματωθεί στους «μπλε» μετά τις 30 Ιουνίου. Όπως είναι λογικό, μέχρι τότε, βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή της Λειψίας, με αποτέλεσμα στο τελευταίο του παιχνίδι, να γράψει ιστορία.

Ο νεαρός επιθετικός «άνοιξε» το σκορ στην σαββατιάτικη (27/06) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Λειψίας. Συγκεκριμένα, αυτό ήταν το 94ο τέρμα του σε 158 συμμετοχές με την φανέλα των «ταύρων», με αποτέλεσμα να φτάνει την κορυφή του σχετικού πίνακα.

Το παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ είναι το τελευταίο του με την Λειψία αφού, ταυτόχρονα, τελειώνουν και οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας της «Red Bull». Στην συνέχεια, ο 24χρονος φορ θα μεταβεί στο Λονδίνο για να ενσωματωθεί με τον σύλλογο της Τσέλσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@TimoWerner caps off his final appearance with @DierotenBullen by becoming the club’s all-time highest goalscorer with 94 goals after opening the scoring in #FCARBL! 🔥🙌👏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bundesliga (@bundesliga_en) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ