Καζουγιόσι Μιούρα : Ο «σαμουράι» των ρεκόρ (pics & vid)

Καζουγιόσι Μιούρα : Ο «σαμουράι» των ρεκόρ (pics & vid)

Ο Καζουγιόσι Μιούρα ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα του ιαπωνικού πρωταθλήματος και συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Το ποδόσφαιρο δεν «κοιτάει» ηλικίες, όμως ο Καζουγιόσι Μιούρα το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία. Ο Ιάπωνας επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Γιοκοχάμα για ακόμα ένα χρόνο και στα 53 του χρόνια (!) συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μάλιστα, σήμερα (23/09) πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ιαπωνικού πρωταθλήματος και ο βετεράνος επιθετικός ήταν… βασικός στην ήττα (3-2) της ομάδας του. Έπαιξε 56 λεπτά και εκτός από το γεγονός, ότι παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο εδώ και πέντε δεκαετίες (!), έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της J. League, ξεπερνώντας κατά πολύ τον, 45χρονο τότε, Μασάσι Νακαγιάμα. Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι ξεκίνησε να παίζει στα μέσα της δεκαετίας του ’80, σε ηλικία 15 ετών.

Ακόμα, συμπληρώνει την 15η του χρονιά στην Γιοκοχάμα, στην οποία παρουσιάστηκε το 2005, όταν ήταν 38 ετών. Τέλος, αυτή είναι η 38η σεζόν της επαγγελματικής του πορείας στα γήπεδα ενώ να θυμίσουμε ότι με το εθνόσημο της Ιαπωνίας, μετράει 55 γκολ σε 89 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ