Αυτή είναι η νέα Euroleague (pics/vid)

Αυτή είναι η νέα Euroleague (pics/vid)

Η Euroleague επιστρέφει μετά από επτά μήνες και to10.gr παρουσιάζει τους 18 «μονομάχους», τα μεγάλα φαβορί, τα ρόστερ και το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην ιδιαίτερη (λόγω κορωνοϊού) φετινή διοργάνωση.

Η μεγάλη επιστροφή στην Euroleague έφτασε. Μετά από περισσότερες από 200 μέρες χωρίς αγωνιστική δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, γίνεται απόψε το πρώτο τζάμπολ, μέσα από ιδιαίτερες συνθήκες. Βλέπετε, η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε στο ακέραιο και την Euroleague, η οποία διακόπηκε για λόγους ασφαλείας σε μια ιστορική σεζόν όπου ουσιαστικά μπήκε… παύλα.

Μετά από πολλούς μήνες απραξίας των ομάδων και διαβουλεύσεων της Euroleague, η διοργάνωση επιστρέφει απόψε με τον Ολυμπιακό να κάνει πρεμιέρα κόντρα στην ανανεωμένη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, ενώ αύριο ρίχνεται στη «μάχη» και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με τη Χίμκι στη Ρωσία.

To10.gr παρουσιάζει τους 18 «μονομάχους» της διοργάνωσης, τα φαβορί για το Final Four, τα ρόστερ αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για την Euroleague της νέας εποχής. Αυτής του κορωνοϊού. Η διοργάνωση λοιπόν φαίνεται πως και πάλι θα είναι τριών ταχυτήτων, αφού όπως και πέρσι περιλαμβάνει πέντε ομάδες που είναι φαβορί για τον τίτλο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εφές, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι) επτά ομάδες που θα κυνηγήσουν την είσοδο τους στα playoffs και υπό προϋποθέσεις μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω (Αρμάνι Μιλάνο, Φενέρμπαχτσε, Χίμκι, Ολυμπιακός, Ζενίτ, Βαλένθια και Ζαλγκίρις) και έξι ομάδες της τρίτης ταχύτητας που πιθανόν να προσπαθήσουν για τα playoffs αλλά συγκριτικά με τις υπόλοιπες έχουν τρανταχτές αδυναμίες (Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν, Ερυθρός Αστέρας, Παναθηναϊκός, Βιλερμπάν και Μπασκόνια).

Τα ρόστερ και οι στόχοι των 18 ομάδων

Λίγο παραπάνω αναφέραμε πως ο φετινός μαραθώνιος της Euroleague φαίνεται πως θα είναι τριών ταχυτήτων και θα αναλύσουμε την κάθε ομάδα με βάση τη δυναμικότητα της και το ρόστερ της, ξεκινώντας από τις δυο ελληνικές και συνεχίζοντας με την αλφαβητική σειρά που είναι στην Euroleague.

Ολυμπιακός 

Ο Ολυμπιακός μετά από δυο χρόνια που δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλάζει ρότα. Ο ερχομός του Γιώργου Μπαρτζώκα μεσούσης της σεζόν και κυρίως η έλευση του Κώστα Σλούκα φέρνουν νέα δεδομένα και νέους στόχους, με τους ερυθρόλευκους να στοχεύουν ψηλά.

Βέβαια όπως συνηθίζουν οι Πειραιώτες δεν λένε μεγάλα λόγια, όμως η λογική και το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Έλληνας τεχνικός δείχνουν πως έχουν ως στόχο τουλάχιστον την πρόκριση στην οκτάδα. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έβαλαν το χέρι στην τσέπη, συνεργάστηκαν άψογα με τον κόουτς και ο Ολυμπιακός ατενίζει αναμφίβολα το μέλλον με περίσσια αισιοδοξία.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε εκτός του Σλούκα και τους Χάρισον, Λαρεντζάκη, Μάρτιν, Τσαρλς Λιβιό και Τζένκινς, κάνοντας ολικό λίφτινγκ στους ξένους και έχοντας βέβαια ως μεγάλη απώλεια τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Βέβαια οι παλιοσειρές, Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου παρέμειναν και αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό μαζί με τον Σλούκα.

Ο ηγέτης: Κώστας Σλούκας

Το ρόστερ

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ουσιαστικά άλλαξε σελίδα το φετινό καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ΚΑΕ και μετά από 33 χρόνια δεν είναι στη διοίκηση η σπουδαία οικογένεια όπου οι πράσινοι κατέκτησαν τα πάντα.

Όπως ήταν φυσιολογικό υπήρξαν ανακατατάξεις σε όλο το τμήμα, ενώ το μπάτζετ μειώθηκε αισθητά τόσο λόγω της αποχώρησης του ηγέτη του τριφυλλιού, αλλά και ελέω κορωνοϊού. Ο νέος πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ενώ οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης βγήκαν μπροστά με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο.

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού δεν ήταν όπως προηγούμενες σεζόν, ενώ έχασε παίκτες όπως ο Καλάθης, ο Φριντέτ και ο Τόμας. Όμως παρέμειναν οι Παπαπέτρου, Μήτογλου και Παπαγιάννης, ενώ το τριφύλλι ενισχύθηκε με τους Νέντοβιτς, Σαντ Ρός, Τζάκσον, Φόστερ και Ουάιτ. Ακόμα απέκτησε και τους Έλληνες, Λευτέρη Μποχωρίδη, Ζακ Όγκαστ, Νίκο Δίπλαρο και Λεωνίδα Κασελάκη.

Βέβαια, η σεζόν είναι αναμφίβολα μεταβατική με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ στη διοργάνωση. Η λογική λέει ότι δεν έχει υψηλούς στόχους, όμως θα προσπαθήσει για την υπέρβαση και την είσοδο στην οκτάδα. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός είναι…

Ο ηγέτης: Νεμάνια Νέντοβιτς

Το ρόστερ

Άλμπα Βερολίνου

Η Άλμπα Βερολίνου είναι μια από τις ομάδες που θα κάνει τις μεγαλύτερες «ζημιές» στη διοργάνωση. Το έδειξε από τα φιλικά, το είχε δείξει και από πέρσι. Πρόκειται για μια φύσει επιθετική ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερο αμυντικό προσανατολισμό και που αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να σε σκοτώσει.

Ο Αϊτόρ Ρενέσες παρέμεινε στον πάγκο της γερμανικής ομάδας, η οποία ενισχύθηκε με παίκτες με πολύ καλά στοιχεία όπως ο Μάοντο Λο που αποκτήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Η Άλμπα λοιπόν μπορεί να κάνει πολλές «κηδείες», όμως αντικειμενικά πολύ δύσκολα θα φτάσει να διεκδικήσει την είσοδο της στην οκτάδα.

Ο ηγέτης: Μάοντο Λο

Το ρόστερ

Εφές Αναντολού

Η Εφές ήταν η πιο «καυτή» ομάδα της περσινής σεζόν με τον Εργκίν Αταμάν να έχει δημιουργήσει εδώ και μια διετία ένα τρομακτικό σύνολο με τους Τούρκους να είναι το δίχως άλλο φαβορί για το Final Four. Ίσως είναι στις 2-3 ομάδες που είναι και φαβορί για το τρόπαιο.

Το δίδυμο Λάρκιν – Μίσιτς είναι από τα καλύτερα στη διοργάνωση, ενώ από πίσω τους έρχονται μερικοί σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Μπομπουά, ο Ντάνστον, ο Άντερσον, ο Σιμόν, ο Μοερμάν, ο Πλάις και ο Σίνγκλετον. Μια πραγματική «μηχανή» στο επιθετικό κομμάτι με απίστευτη ενέργεια που αυτή τη στιγμή βάση ομοιογένειας είναι φαβορί για τον τίτλο.

Ο ηγέτης: Σέιν Λάρκιν

Το ρόστερ

Αρμάνι Μιλάνο 

Το Μιλάνο είναι η ομάδα που ενισχύθηκε γρηγορότερα και περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στη φετινή Euroleague. Ο Ιταλικός σύλλογος έχει πολύ υψηλές βλέψεις με τον Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο της και «βλέπει» ακόμα και Final Four.

Όμως αντικειμενικά μιλώντας ο Μεσίνα έχει πολλή δουλειά αφού πρέπει να ταιριάξει παλιούς και νέους. Εφόσον συμβεί αυτό θα έχει μια τρομακτική ομάδα που μπορεί να πάει ακόμα και για τον τίτλο.

Οι προσθήκες των Ντατόμε, Χάινς, Ντιλέινι, Πάντερ, ΛεΝτέι, Σιλντς μιλούν από μόνες τους, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δίνει αναμφίβολα άλλη δυναμική στα γκαρντ της ιταλικής ομάδας.

Ο ηγέτης: Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Το ρόστερ

Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ από τις 18, όμως κι αυτός όπως και η Άλμπα θα είναι από τις ομάδες που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Στα θετικά ότι έχει πολλούς γηγενείς παίκτες, στα αρνητικά σίγουρα ότι η «καυτή» έδρα του θα είναι άδεια. Χάνει πολύ από τη δυναμική του.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα φτιάξει μια σκληροτράχηλη ομάδα που θα παίζει εξαιρετική άμυνα και με πάθος, όμως δύσκολα θα μπει στην οκτάδα. Έχασε τον Λορέντζο Μπράουν, πήρε όμως παίκτες όπως ο Λάνγκστον Χόλ που ντεμπουτάρουν στη διοργάνωση. Αν είναι σε καλή κατάσταση ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα αποτελέσει βαρόμετρο για την ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο ηγέτης: Όγκνιεν Κούζμιτς

Το ρόστερ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η τελευταία πρωταθλήτρια Ευρώπης χρονικά, αφού λόγω διακοπής της σεζόν είχε πάρει τον τίτλο το 2019. Είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί και πάλι για τον τίτλο παρά τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Χάινς και ο Χάντερ.

Η προσθήκη του Μιλουτίνοφ και του Σενγκέλια δημιούργησαν ίσως το καλύτερο δίδυμο στη διοργάνωση, ενώ παρέμεινε ο Μάικ Τζέιμς, και οι Κλάιμπερν, Κουρμπάνοφ, Χίλιαρντ, Χάκετ και Στρέλνιεκς. Ακόμα πιο σημαντική η παραμονή του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος έχει τα εργαλεία για να πανηγυρίσει ακόμα μια κούπα.

Ο ηγέτης: Μάικ Τζέιμς

Το ρόστερ

Μπαρτσελόνα 

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε τη διακοπή την περασμένη σεζόν, αφού είχε «σκάσει» πολλά χρήματα το προηγούμενο καλοκαίρι για μεταγραφές. Οι μπλαουγκράνα για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο έδωσαν πολλά χρήματα και αναμφίβολα έχουν δημιουργήσει το πιο πλήρες ρόστερ της Euroleague. Και ίσως από τις πιο πλήρεις στην ιστορία.

Με παίκτες όπως ο Καλάθης, ο Ντέιβις, ο Χάνγκα, Αμπρίνες, Κλαβέρ, Μίροτιτς και Οριόλα, η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για τον τίτλο. Το Νο. 1 δηλαδή, ειδικά με τον άνθρωπο που κάθεται πλέον στον πάγκο της.

Ο λόγος για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος ανέλαβε την αγαπημένη του ομάδα και πλέον έχει την ομάδα να φέρει εις πέρας την αποστολή. Την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο ηγέτης: Νίκολα Μίροτιτς

Το ρόστερ

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια περίπτωση ανάλογη με την Άλμπα Βερολίνου. Δύσκολα θα μπει στην οκτάδα, αλλά έχει μια ομάδα που είναι fun to watch και που θα προκαλέσει προβλήματα.

Με προπονητή τον Αντρέα Τρινκιέρι θα βελτιωθεί περισσότερο από πέρσι, όμως δύσκολα θα μπει «σφήνα» στα play off. Πραγματοποίησε σοβαρές μεταγραφές, ενώ εκεί αγωνίζεται και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν που πέρσι έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Ο ηγέτης: Βλάντιμιρ Λούσιτς

Το ρόστερ

Φενέρμπαχτσε 

Η Φενέρμπαχτσε άλλαξε σελίδα. Έριξε το μπάτζετ της σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως έλυσε τη συνεργασία της με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Νέος προπονητής είναι ο Ίγκόρ Κοκόσκοφ και έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ομάδα στο Final Four.

Δύσκολο το έργο του αν αναλογιστεί κανείς ότι έχασε παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Ντατόμε, αλλά από την άλλη έμειναν οι Ντε Κολό, Βέσελι, και παράλληλα αποκτήθηκαν οι Λορέντζο Μπράουν, Τζόναθαν Χάμιλτον, Ντανίλο Μπαρτέλ, Εντγκάρας Ουλανόβας.

Στόχος ειναι το Final Four, αλλά χωρίς πολλά λόγια και μεγάλα. Βασικός στόχος είναι η οκτάδα και από εκεί και πέρα… βλέπουμε.

Ο ηγέτης: Νάντο Ντε Κολό

Το ρόστερ

Χίμκι 

Η Χίμκι είναι μια από τις ομάδες που δεν προχώρησαν σε πολλές αλλαγές. Διατήρησε τον κορμό της, παρέμειναν οι βασικοί και φυσικά ο Αλεξέι Σβεντ. Παράλληλα, έμεινε και ο Ρίμας Κουρτινάιτις, ενώ η μεγάλες κινήσεις είναι ο Γκρεγκ Μονρό και ο Γιόνας Γερέμπκο.

Οι Ρώσοι θα είναι από τις ομάδες που θα χαίρεσαι να βλέπεις, ενώ αναμφίβολα είναι από τα φαβορί για την οκτάδα. Αν είναι σε καλή κατάσταση ο Σβεντ θα έχουν πιθανότητες για όλα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να φτάσει ψηλότερα. Το ρόστερ αυτό προμηνύει, πάντως ο βασικός στόχος είναι τα play off.

Ο ηγέτης: Αλεξέι Σβεντ

Το ρόστερ

Βιλερμπάν

Μια από τις ομάδες που θα είναι λογικά στα χαμηλότερα πατώματα της βαθμολογίας. Η Βιλερμπάν παρότι πήρε καλές μονάδες, όπως ο Νόρις Κόουλ και ο Γκέρσουον Γιαμπουσέλε και παρά το γεγονός πως πέρσι έκανε πολλές και μεγάλες νίκες, δύσκολα θα φτάσει να διεκδικήσει την είσοδο της στην οκτάδα.

Η ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος ο Τόνι Πάρκερ και προπονητής ο αδερφός του Τιτζέι έχει χάσει και την δυναμική του κόσμου λόγω κορωνοϊού, άρα λογικά θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα από ότι πέρσι.

Ο ηγέτης: Νόρις Κόουλ

Το ρόστερ

Μακάμπι 

Η Μακάμπι θα είναι από τις πιο ενισχυμένες και σοβαρές ομάδες της διοργάνωσης. Με προπονητή τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι δεδομένο αυτό, ενώ και με το ρόστερ που έχει δημιουργήσει βλέπει Final Four.

Ξεκάθαρος αστέρας ο Σκότι Γουίλμπεκιν, αλλά και με μεγάλες προσθήκες, όπως ο Άντε Ζίζιτς και  ο Ντράγκαν Μπέντερ στους ψηλούς διαθέτει ίσως την καλύτερη front line στη Euroleague.

Η Μακάμπι μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και Εφές θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την τετράδα ή ακόμα και τον τίτλο, με τον Έλληνα τεχνικο να είναι εξαιρετικός στην επιλογή παικτών αλλά και στην αμυντική λειτουργία. Και στην ομάδα του λαού έχει όλα τα εργαλεία για να το πετύχει.

Ο ηγέτης: Σκότι Γουίλμπεκιν

Το ρόστερ

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδα Final Four. Έχει τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια, τον Πάμπλο Λάσο και πολλούς παίκτες από το 2012 μέχρι και σήμερα. Το ρόστερ είναι πλήρες, πλησιάζει ακόμα και αυτό της Μπαρτσελόνα, ενώ όλα θα εξαρτηθούν από τον Φακούντο Καμπάτσο.

Είναι ο νέος ηγέτης της βασίλισσας, δεδομένο αυτό, αλλά αυτό που θα εξαρτηθεί είναι αν θα μείνει ή όχι στη Ρεάλ ή αν θα φύγει για το ΝΒΑ. Εφόσον μείνει δεδομένα οι μερένχες είναι έτοιμοι ακόμα και για τον τίτλο, σίγουρα όμως είναι φαβορί για το Final Four.

Ο ηγέτης: Φακούντο Καμπάτσο

Το ρόστερ

Μπασκόνια 

H Μπασκόνια είναι η μοναδική ομάδα που έχασε τον ηγέτη της και δεν τον αντικατέστησε. Η απώλεια του Σενγκέλια που πήγε στην ΤΣΣΚΑ «πλήγωσε» τους πρωταθλητές Ισπανίας που δεν αναπλήρωσαν το κενό του.

Παρόλα αυτά οι υπόλοιποι παρέμειναν στην ομάδα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα είναι στον πάγκο και οι Βάσκοι θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για την οκτάδα. Μέχρι εκεί πάντως θα φτάσουν γιατί είναι πιο δύσκολο από ποτέ να πλησιάσουν στο Final Four.

Ο ηγέτης: Λούκα Βιλντόζα

Το ρόστερ

Ζενίτ 

H Ζενίτ είναι μαζί με την Αρμάνι και την Μπαρτσελόνα από τις ομάδες που προχώρησαν στις πιο εντυπωσιακές κινήσεις. Πρώτη και καλύτερη ο Τσάβι Πασκουάλ, που έθεσε ως στόχο την είσοδο στην οκτάδα.

Από εκεί και πέρα όμως οι Ρώσοι σπατάλησαν αρκετά χρήματα για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό σύνολο, αποκτώντας τον Κέβιν Πάνγκος, τον Κέισι Ρίβερς, αλλά και τον Αρτούρας Γκουντάιτις. Μοναδική μεγάλη απώλεια ο Γκουστάβο Αγιόν που θα αγωνίζεται στο Μεξικό. Η Ζενίτ θα παίζει όμορφο μπάσκετ α λα Πασκουάλ και θα κυνηγήσει κι αυτή την οκτάδα. Μέχρι εκεί όμως.

Ο ηγέτης: Κέβιν Πάνγκος

Το ρόστερ

Βαλένθια

Η Βαλένθια πέρσι όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν λόγω κορωνοϊού ήταν μέσα στην οκτάδα. Πόσω μάλλον φέτος που προχώρησε σε μερικές εντυπωσιακές κινήσεις με την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς και του Κλεμέν Πρέπελιτς, ενώ παρέμειναν οι βασικοί στο ρόστερ.

Οι νυχτερίδες με τον Χάουμε Πονσαρνάου στον πάγκο τους βλέπουν και πάλι οκτάδα και ίσως και ψηλότερα, αφού έχουν δημιουργήσει ένα ρόστερ με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ηγέτης: Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς

Το ρόστερ

Ζαλγκίρις Κάουνας

H Ζαλγκίρις είναι η ομάδα που είχε τη μεγαλύτερη απώλεια από τις 18 της Euroleague. Οι Λιθουανοί έχασαν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που πήγε στην Μπαρτσελόνα. Κενό που σίγουρα δεν καλύπτεται, αλλά ο Μάρτιν Σίλερ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση προπονητή.

Η Ζαλγκίρις έχασε και τον Ουλανόβας, αλλά ενισχύθηκε, με τους Λοβέρν, Γκαρίνο και Ρούμπιτ (πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό) και στοχεύει σε μια προσπάθεια να μπει στην οκτάδα. Στα συν της λιθουανικής ομάδας ο κόσμος, αφού θα έχει τη δυνατότητα να βάζει στο γήπεδο της, κάτι που της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο και σχεδόν αδύνατον θα είναι να στοχεύσει ψηλότερα, όπως συνέβη επί εποχής Σάρας.

Ο ηγέτης: Λούκας Λεκαβίτσιους

Το ρόστερ

Τα επτά γήπεδα με κόσμο

Η Euroleague ενημέρωσε ότι επτά από τις 18 ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τις κερκίδες των γηπέδων τους έτσι ώστε να υπάρχει παρουσία κόσμου στους αγώνες τους!

Εννοείται πως τα πρωτόκολλα θα είναι αυστηρά, με αποστάσεις και μάσκες και το πόσοι φίλαθλοι θα είναι στο γήπεδο θα καθορίζεται από τη χωρητικότητά του.

Οι ομάδες που θα μπορούν να έχουν κόσμο θα είναι οι Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι, Βαλένθια, Ζαλγκίρις, Βιλερμπάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ την Παρασκευή (02/01) είναι πιθανό να παίξει σε γήπεδο με κόσμο κόντρα στη Χίμκι!

Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

1η αγωνιστική
1η Οκτωβρίου: Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας
2 Οκτωβρίου: Χίμκι – Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική
9 Οκτωβρίου: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

3η αγωνιστική
13 Οκτωβρίου: Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός
14 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο

4η αγωνιστική
15 Οκτωβρίου: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
16 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

5η αγωνιστική
22 Οκτωβρίου: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε
23 Οκτωβρίου: Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός

6η αγωνιστική
29 Οκτωβρίου: Ζενίτ – Παναθηναϊκός
30 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός – Εφές

7η αγωνιστική
5 Νοεμβρίου: Ζενίτ – Ολυμπιακός
6 Νοεμβρίου: Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

8η αγωνιστική
12 Νοεμβρίου: Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου
13 Νοεμβρίου: Παναθηναϊκός – Εφές

9η αγωνιστική
17 Νοεμβρίου: Βαλένθια – Παναθηναϊκός
18 Νοεμβρίου: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

10η αγωνιστική
19 Νοεμβρίου: Μπασκόνια – Παναθηναϊκός
20 Νοεμβρίου: Βιλερμπάν -Ολυμπιακός

11η αγωνιστική
26 Νοεμβρίου: Ολυμπιακός – Μπασκόνια
27 Νοεμβρίου: Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου

12η αγωνιστική
3 Δεκεμβρίου: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός
3 Δεκεμβρίου: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός

13η αγωνιστική
10 Δεκεμβρίου: Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός
11 Δεκεμβρίου: Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας

14η αγωνιστική
15 Δεκεμβρίου: Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης
16 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός – Βαλένθια

15η αγωνιστική
17 Δεκεμβρίου: Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου
18 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

16η αγωνιστική
22 Δεκεμβρίου: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
23 Δεκεμβρίου: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

17η αγωνιστική
29 Δεκεμβρίου: Χίμκι – Ολυμπιακός
30 Δεκεμβρίου: Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός

18η αγωνιστική
7 Ιανουαρίου: Παναθηναϊκός – Ζενίτ
8 Ιανουαρίου: Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

19η αγωνιστική
12 Ιανουαρίου: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός
13 Ιανουαρίου: Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν

20ή αγωνιστική
15 Ιανουαρίου: Φενέρμπαχτσε  – Παναθηναϊκός
15 Ιανουαρίου: Ολυμπιακός – Βιλερμπάν

21η αγωνιστική
21 Ιανουαρίου: Παναθηναϊκός – Χίμκι
22 Ιανουαρίου: Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός

22η αγωνιστική
26 Ιανουαρίου: Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός
27 Ιανουαρίου: Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

23η αγωνιστική
28 Ιανουαρίου: Ολυμπιακός  – Μπαρτσελόνα
29 Ιανουαρίου: Παναθηναϊκός – Βαλένθια

24η αγωνιστική
5 Φεβρουαρίου: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

25η αγωνιστική
18 Φεβρουαρίου: Εφές – Ολυμπιακός
19 Φεβρουαρίου: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός

26η αγωνιστική
25 Φεβρουαρίου: Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
26 Φεβρουαρίου: Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός

27η αγωνιστική
2 Μαρτίου: Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
3 Μαρτίου: Μπασκόνια – Ολυμπιακός

28η αγωνιστική
4 Μαρτίου: Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός
5 Μαρτίου: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

29η αγωνιστική
11 Μαρτίου: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
12 Μαρτίου: Ολυμπιακός – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

30ή αγωνιστική
18 Μαρτίου: Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός
19 Μαρτίου: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας

31η αγωνιστική
25 Μαρτίου: Εφές  – Παναθηναϊκός
26 Μαρτίου: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

32η αγωνιστική
30 Μαρτίου: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
31 Μαρτίου: Βαλένθια – Ολυμπιακός

33η αγωνιστική
1 Απριλίου: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο
2 Απριλίου: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

34η αγωνιστική
8 Απριλίου: Ζαλγκίρις Κάουνας – Παναθηναϊκός
9 Απριλίου: Ολυμπιακός – Χίμκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ