Παναθηναϊκός : Ο Ανουάρ που αγνοήθηκε, η περίπτωση Μεγιάδο και ο Κάτσε

Παναθηναϊκός : Ο Ανουάρ που αγνοήθηκε, η περίπτωση Μεγιάδο και ο Κάτσε

Υπήρξαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ιστορίες που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά που έχουν ενδιαφέρον. Όπως αυτές του Παναθηναϊκού.

Μια μεταγραφική περίοδος κρύβει πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες. Άλλες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, που γίνονται γνωστές και άλλες που μένουν καλά… κρυμμένες. Και δεκάδες που δε μαθαίνουν παρά μόνο 2-3 άνθρωποι. Από τις πιο σοβαρές, μέχρι τις πιο απλές.

Τέτοιες μεταγραφικές ιστορίες υπήρξαν και στον Παναθηναϊκό στη μεταγραφική περίοδο που «έτρεχε» από τα μέσα του καλοκαιριού μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Ιστορίες που θα έφερναν στους «πράσινους» έναν χαφ που μοιάζει να τον έχει ανάγκη, αλλά που τελικά δεν αποκτήθηκε. Πιθανό να συμβεί από την αγορά των ελεύθερων.

Μία απ’ αυτές τις επιλογές των χαφ ήταν ένας παίκτης που αποτέλεσε πριν από μερικούς μήνες προσωπική επιλογή του Τσάβι Ρόκα. Που ήρθε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός και κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για τον Ανουάρ Τουχάμι, ο οποίος κατά γενική ομολογία αποτελεί έως σήμερα την καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο Τσάβι Ρόκα στην παρουσία του στους «πράσινους».

Ο Ανουάρ ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ τον περασμένο Ιανουάριο, πήρε φανέλα βασικού, αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες της ομάδας. Έφυγε γιατί ήθελε να αγωνιστεί και πάλι στην ισπανική ομάδα, να πάρει την ευκαιρία, αλλά με δηλώσεις του είχε ξεκάθαρα εκφράσει την προτίμησή του στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που η Βαγιαδολίδ δεν του έδινε αυτή την ευκαιρία. Μάλιστα, έκανε πολλές κινήσεις για να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον φέρουν πίσω, χωρίς όμως ο Τσάβι Ρόκα να δείξει ζεστό ενδιαφέρον. Και με τον παίκτη να καταλήγει τελικά με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η περίπτωση Μεγιάδο

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποτέλεσε πέρσι έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ. Έναν από τους πυλώνες της ομάδας του Σίμου στην πορεία της μέχρι την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ είχε 24 συμμετοχές, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε μαζί του σοβαρά τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού.

Υπήρχε πεδίο ελεύθερο για να πάρει τον παίκτη, έκανε διαπραγματεύσεις μαζί του, κάποιες «πηγές» αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρέθηκαν μια ανάσα από την οριστική συμφωνία. Όμως την τελευταία στιγμή ο Ρόκα αποφάσισε να «παγώσει» το θέμα και επί της ουσίας να στείλει τον παίκτη και πάλι στην… αγκαλιά του ΟΦΗ, με τον οποίο υπέγραψε πια πολυετές συμβόλαιο.

Ο Κάτσε     

Ο Έργκις Κάτσε είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό επί Ουζουνίδη, είχε εκφράσει επιθυμία επιστροφής στους πράσινους και… κυκλοφορούσε ελεύθερος όλο το καλοκαίρι. Ο Αλβανός μέσος αποτελεί έναν παίκτη που αποδεδειγμένα είχε βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Και αγωνίζεται στη θέση που αγωνίζονται και οι Ανουάρ και Μεγιάδο.

Οι «πράσινοι» ωστόσο αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με την περίπτωσή του, παρά το γεγονός πως προτάθηκε, ήταν ελεύθερος και ποτέ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την προηγούμενη θητεία του. Επιπλέον, το κασέ του ήταν εντός μπάτζετ του Παναθηναϊκού. Όπως και του Άρη, στον οποίο τελικά κατέληξε ο Κάτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ