Όταν ο Μπαρτζώκας… εκρήγνυται (vids)

Όταν ο Μπαρτζώκας… εκρήγνυται (vids)

Είναι στον χαρακτήρα του Μπαρτζώκα οι… εκρήξεις. Μας το έδειξε στο ματς με την Μπαρτσελόνα. To10.gr σας θυμίζει τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές που ο Έλληνας τεχνικός… βγήκε από τα ρούχα του.

Είναι στη μοίρα των προπονητών. Λίγο ή πολύ όλοι έχουν τις… εκρήξεις τους. Στην κλίμακα… Ιωαννίδης (σ.σ. μια και μιλάμε για έναν από τους χαρακτηριστικότερους… εκρηκτικούς προπονητές) ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται ψηλά. Καλώς ή κακώς είναι κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει όταν ξεσπά βλέποντας, δικαίως ή αδίκως μικρή σημασία έχει, τους διαιτητές να τον αδικούν.

Απέναντι στην Μπαρτσελόνα, χθες το βράδυ στο ΣΕΦ, προφανώς και είχε λόγους να τα… βάλει με τους διαιτητές. Η… έκρηξη του βεβαίως που οδήγησε στην αποβολή του θα μπορούσε να είχε στοιχίσει ακριβά στην ομάδα του.

Τι έγινε με την Μπαρτσελόνα

Το χθεσινό περιστατικό στο ΣΕΦ είναι από τα πιο χαρακτηριστικά. 6,3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, οι διαιτητές σφύριξαν φάουλ του Λιβιό Ζαν Σαρλ στον Χίγκινς. Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαμαρτυρήθηκε για τον καταλογισμό του φάουλ και οι διαιτητές του έδωσαν για δεύτερη φορά στο ματς τεχνική ποινή. Αυτό είχε ως συνέπεια την αποβολή του και μία έξτρα βολή στην Μπαρτσελόνα, στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα και με το σκορ ισόπαλο (74-74). Με τον Έλληνα τεχνικό, μάλιστα, να φωνάζει αμέσως μετά στους διαιτητές: «Αποφασίσατε την τύχη του αγώνα με αυτή τη φάση».

Δεύτερη αποβολή φέτος…

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη (!) φορά φέτος που ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβάλλεται από αγώνα με δύο τεχνικές ποινές! Πότε ήταν η πρώτη; Στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα στις 3 Δεκεμβρίου 2020, όπου δέχθηκε δύο σερί τεχνικές ποινές. Οι αποβολές του συνολικά από αγώνες Euroleague φτάνουν τις τρεις.

Με Μπαρτσελόνα και πάλι, ως προπονητής της όμως εκείνη τη φορά, είχε αποβληθεί σε ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα υπόλοιπα φετινά ξεσπάσματά του και το αξέχαστο… αριστερό λέι-απ

Στη φετινή Euroleague ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει… βγει από τα ρούχα του και στα ματς με την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ όταν ξέσπασε σε ένα μπουκάλι νερό, αλλά και στο Μιλάνο με την Αρμάνι όταν στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε μία ακόμη τεχνική ποινή, μην αντέχοντας το ρεσιτάλ βολών των Ιταλών.

Αξέχαστο, τέλος, έχει μείνει το ξέσπασμα σε έναν εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν αρκετά χρόνια, όπου ο Μπαρτζώκας μετά το χαμένο… αριστερό λέι-απ του Μαυροειδή, του τα «έψαλε» για τα καλά. Όπως και ως προπονητής της Χίμκι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξανά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ