Ολυμπιακός : Αχμέντ Χασάν ο λυτρωτής (vids)

Ολυμπιακός : Αχμέντ Χασάν ο λυτρωτής (vids)

Με την γκολάρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αχμέντ Χασάν «καθάρισε» για ακόμη μία φορά για τον Ολυμπιακό και to10.gr σας θυμίζει τα καθοριστικά γκολ του Αιγύπτιου τη φετινή σεζόν.

Είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, είναι killer, είναι η χρυσή αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι ο Αχμέντ Χασάν. Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην χρειάστηκε να μπει αλλαγή ώστε να δώσει τη λύση για τον Ολυμπιακό ωστόσο για ακόμη μία φορά έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά κι ας μην ήταν στις καθυστερήσεις. Όπως συνηθίζει.

Από την πρώτη του θητεία στο Λιμάνι ο Αιγύπτιος έδειξε ότι το έχει όταν η μπάλα «καίει». Φέτος όμως το τερμάτισε. Όχι μόνο γιατί σκοράρει σε κρίσιμα σημεία αλλά γιατί το κάνει με γκολ που συνήθως σημαίνουν πρόκριση. Σε 30 εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα την τρέχουσα σεζόν έχει 13 γκολ -τα περισσότερα καθοριστικά- και 4 ασίστ. Πάμε να θυμηθούμε τις τέσσερις φορές που ο «Φαραώ» λειτούργησε ως από μηχανής Θεός.

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 1-0

Τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με κεφαλιά από σέντρα του Βαλμπουενά στο 90′. Αυτό το γκολ αποδείχθηκε καθοριστικό καθώς ήταν ο λόγος που ο Ολυμπιακός προκρίθηκε αντί της γαλλικής ομάδας στους «32» του Europa League.

Αϊντχόβεν – Ολυμπιακός 2-1

Εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία, ο Χασάν ήταν και πάλι ο λυτρωτής για τους «ερυθρόλευκους». Με δικό του γκολ δύο λεπτά πριν το φινάλε κι ενώ είχε περάσει ως αλλαγή, μείωσε σε 2-1 στέλνοντας την ομάδα του στον επόμενο γύρο του Europa League και την PSV σπίτι της.

Ολυμπιακός – Άρης 2-1

Μπορεί από αυτό το ζευγάρι να έχει μείνει η απίθανη έμπνευση του Αντρέα Μπουχαλάκη που εν τέλει χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό ωστόσο μέχρι να φτάσουμε εκεί, είχε βάλει και πάλι το… χεράκι του ο Χασάν. Ο 28αχρονος άσος είχε δώσει τη νίκη στο πρώτο ματς πετυχαίνοντας και τα δύο -σεντερφορίσια- γκολ για τον Ολυμπιακό αποδεικνύοντας ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά και ως βασικός.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1

Ακόμη δεν μπορούμε βέβαια να μιλάμε για πρόκριση ωστόσο και στους «Ζωσιμάδες» ο Χασάν έμελλε να είναι αυτός που «καθάρισε» όταν τα πράγματα έδειχναν να χλωμιάζουν για τους Πειραιώτες. Και με τι γκολ! Ένα ψαλιδάκι που βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα κορυφαία γκολ της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ