Η ιδιαίτερη ιστορία της κυρίας Μπελχαντά (pics)

Η ιδιαίτερη ιστορία της κυρίας Μπελχαντά (pics)

Η σύζυγος του Γιουνές Μπελχαντά έχει το δικό της ξεχωριστό στιλ και χωρίς να το θέλει... κλέβει την παράσταση και τραβάει τα φλας των φωτογράφων.

Ο Γιουνές Μπελχαντά βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του ενόψει της νέας αγωνιστκής περιόδου, όπως σας αποκάλυψε to10.gr.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή επιπέδου, με πολλή ποιότητα, σπουδαία προσωπικότητα και μεγάλη καριέρα στην πλάτη του. Ωστόσο, πέρα από όλα αυτά ο 31χρονος άσος είναι και οικογενειάρχης. Είναι παντρεμένος με την Αμάλ από το 2016, με την οποία είναι ζευγάρι από την παιδική τους ηλικιά και έχουν δύο παιδιά.

Η γυναίκα του Γαλλό-μαροκινού ποδοσφαιριστή έχει ένα δικό της ξεχωριστό στιλ, το οποίο την κάνει να ξεχωρίζει από την πλειονότητα των υπολοίπων γυναικών που διατηρούν σχέση με ποδοσφαιριστές. Και αυτό γιατί το γεγονός ότι είναι σύζυγος ενός Ευρωπαίου παίκτη δεν την εμποδίζει από το να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως μουσουλμάνα.

Αυτό έχει φανεί από την αμφίεση της όταν πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του άντρα της, όπου εμφανίζεται συνεχώς με μια μπλε ή γκρι μαντίλα. Κάτι το οποίο έχει κλέψει αρκετές φορές την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Ωστόσο, η σύζυγος του Μπελχνατά δεν είναι η μοναδική σε αυτό, καθώς και η γυναίκα του κολλητού του και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, έχει ακριβώς το ίδιο ντύσιμο. Μάλιστα, η γυναίκα του Νορβηγού είχε δώσει το παρών στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και είχε τραβήξει έντονα την προσοχή των φωτογράφων.

Πέρα από την αμφίεση της όμως, η σύζυγος του Γιουνές Μπελχαντά ξεχωρίζει και λόγω της ελάχιστης δραστηριοποίησης της στα social media, ενώ εμφανίζεται πολύ σπάνια και στα μέσα ενημέρωσης. Γενικότερα, πρόκειται για μια γυναίκα που αποφεύγει τα «φώτα» και δεν θέλει να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ