Όταν ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 5αρα (vid)

Όταν ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 5αρα (vid)

Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε τον ΠΑΟΚ με 5-1 στο Καραϊσκάκη, με τον Καστίγιο να πετυχαίνει ένα από τα ομορφότερα γκολ όλων των εποχών.

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2004 είχε διαλύσει τον ΠΑΟΚ με 5-1 στο Καραϊσκάκη, σε μια απίστευτη εμφάνιση από την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν φύλλο και φτερό τον Δικέφαλο του βορρά στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-0 και αρκετές ευκαιρίες να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Όσον αφορά στο πέμπτο τέρμα, ήταν από τα καλύτερα που έχουν μπει στα ελληνικά γήπεδα. Σε μια φάση που οι «ερυθρόλευκοι» έκρυψαν την μπάλα! Ριβάλντο, Τζιοβάνι και Καστίγιο την έκρυψαν και την εμφάνισαν στα δίχτυα του Ατματζίδη σε ένα απίστευτης ομορφιάς τέρμα.

Ο Τζιοβάνι είχε ανοίξει τον… χορό στο 7′, ο Ριβάλντο στο 13′ και το 26′ είχε κάνει το 2-0 και το 3-0, αντίστοιχα, ο Τζόρτζεβιτς στο 45′ έγραψε το 4-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και το 5-1 με έναν απίστευτο τρόπο ο Καστίγιο στο φινάλε. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει προσωρινά ο Σαλπιγγίδης στο 65ο λεπτό του ματς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ