Τι κοινό έχει ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (pics)

Τι κοινό έχει ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (pics)

Έναν κοινό γνωστό θα έχει πλέον ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ και ο ηγέτης των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με αφορμή την πρόσληψη του Στίβεν Τζέραρντ στην τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα, to10.gr έψαξε και βρήκε τι είναι αυτό που θα ενώνει από εδώ και στο εξής τον πρώην Άγγλο θρύλο της Λίβερπουλ και τον «Greek Freak».

Αυτός δεν είναι άλλος από τον πάμπλουτο Γουές Έντενς, ο οποίος είναι τόσο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς όσο και συνέταιρος του 2ου πλουσιότερου Αφρικανού επενδυτή, στην Άστον Βίλα, Νάσεφ Σαουίρις.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας τον Απρίλιο του 2014 σε συνεργασία με τον Μαρκ Λάσρι αγόρασε από τον Χερμπ Κολ το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «Ελαφιών» έναντι 550 εκατομμυρίων ευρώ. Στις υποχρεώσεις της ομάδας κατά την αλλαγή σκυτάλης ήταν η διατήρηση της έδρας στο Μιλγουόκι, αλλά και η επένδυση 100 εκατ. δολαρίων από τον καθένα για την κατασκευή νέου γηπέδου. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Έντενς έκανε πράξη την υπόσχεσή του, με το Fiserv Forum, χωρητικότητας 17.341, να ανοίγει τις πύλες του.

Βέβαια, η μεγαλύτερή του επιτυχία επί των ημερών του ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα έχει εκφράσει πολλάκις την εκτίμησή του στο πρόσωπο του MVP των φετινών τελικών, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Έντενς, γιορτάζει τη νίκη στους Τελικούς του ΝΒΑ

«Είναι ένας φανταστικός τύπος. Είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας. Προφανώς και θέλουμε να είμαστε κομμάτι της ζωής του για το υπόλοιπο της καριέρας του», είχε δηλώσει ο Αμερικανός ιδιοκτήτης μετά το «δαχτυλίδι» των Μπακς.

O μαγικός κόσμος του NBA δεν είναι πάντως η μοναδική ενασχόληση με τα σπορ για τον Έντενς, ο οποίος το 2018 μαζί με τον Αφρικανό Κροίσο, Νάσεφ Σαουίρις αγόρασε από τον Κινέζο επιχειρηματία, Τόνι Χία, την Άστον Βίλα. Την τελευταία τριετία, ο Έντενς με την διαχείρισή του κατάφερε να σουλουπώσει οικονομικά τους «Χωριάτες», ενώ στον ίδιο πιστώνεται και η πρόσληψη του νυν τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Christian Purslow, ο οποίος έφερε τον Τζέραρντ.

Σημαντικότερη στιγμή για τον ίδιο, η άνοδος της Άστον Βίλα στην Premier League το 2019.

Η Άστον Βίλα προβιβάστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ το 2019 - με την Έντενς να παρευρίσκεται στο Γουέμπλεϊ

Αξίζει να γίνει αναφορά, πάντως, και στην καλλίγραμμη κόρη του Γουές Έντενς, Μάλορι, η οποία μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθεί. Το 24χρονο μοντέλο είχε επισκεφτεί την χώρα μας φέτος το καλοκαίρι, ποστάρoντας φωτογραφίες στα social εκ των οποίων στην μία εικονιζόταν η ελληνική σημαία με την φράση «my favorite place». Η ίδια με πάνω από 500.000 ακολούθους στο Instagram, δεν διστάζει να επιδεικνύει συχνά το εκπληκτικό της κορμί.

Η Mallory Edens είναι μοντέλο για την Elite στη Νέα Υόρκη

Η Έντενς και ο πατέρας της βλέπονται συχνά στην αυλή των Μπακς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ