ΑΕΚ – Κηφισιά: Κάπου σε ξέρω… (vids)

ΑΕΚ – Κηφισιά: Κάπου σε ξέρω… (vids)

ΑΕΚ και Κηφισιά θα συναντηθούν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ωστόσο οι δύο τους δεν είναι άγνωστοι. Η ομάδα της Super League 2 είχε βρεθεί στον δρόμο της Ένωσης όταν η δεύτερη πραγματοποιούσε το restart της στην Γ' Εθνική.

Βατή ήταν (θεωρητικά) για την ΑΕΚ η κλήρωση στους «16» του Κυπέλλου αφού στον δρόμο της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη θα βρεθεί η Κηφισιά η οποία φέτος αγωνίζεται στην Super League 2. Και όχι απλά συμμετέχει, αλλά είναι η μόνη ομάδα μαζί με την ΑΕΚ Β’ που έχει το απόλυτο μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές στον Νότιο όμιλο ενώ πριν κληρωθεί με την Ένωση χρειάστηκε να αποκλείσει μία ομάδα της Super League, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΕΚ και Κηφισιά ωστόσο έχουν παρελθόν. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν βρει στον δρόμο τους τον προσεχή τους αντίπαλο όταν αγωνίστηκαν στην Γ’ Εθνική (σεζόν 2013-14), παίρνοντας τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Το πρώτο είχε γίνει στο ΟΑΚΑ με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 4-2 σε ένα εντυπωσιακό ματς όπου η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς με τον Τσούπρο, η Κηφισιά γύρισε το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά, αλλά χάρη σε γκολ των Τσουκαλά και Μπρέσεβιτς (Χ2) η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

Το παιχνίδι του δεύτερου γύρου είχε γίνει στην Ριζούπολη όπου η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Τζανετόπουλου και Ντακόλ, ένα αποτέλεσμα που είχε σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο της Ένωσης στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι κανείς από το ρόστερ εκείνης της ΑΕΚ δεν βρίσκεται πια στην ομάδα.

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο 4-2: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Σταθάκης, Τσούπρος (Ανάκογλου 37′), Κορδέρο, Γεωργέας, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο 0-2: Βούρας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Τσουμάγκας (64′ Μούργκα), Γεωργέας, Κορδέρο, Ρόβας (80′ Αργυρίου), Ντακόλ, Ανάκογλου (76′ Ράμα), Πλατέλλας, Γροντής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ