Ο Λάζαρος και ο Ουάρντα κάνουν… πάρτι στην Κύπρο (vids)

Ο Λάζαρος και ο Ουάρντα κάνουν… πάρτι στην Κύπρο (vids)

Ο ένας έχει 14 γκολ και πάει για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, την ώρα που ο άλλος σκοράρει και «σερβίρει» με την ίδια συχνότητα. Ο λόγος για τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Αμρ Ουάρντα που «τρελαίνουν» κόσμο στην Κύπρο με την Ανόρθωση.

«Επειδή με ρωτάτε για την εθνική ομάδα θα απαντήσω δημόσια. Όσο παίζω ποδόσφαιρο και είμαι παραγωγικός σε αυτό που κάνω αν μου ζητηθεί να υπηρετήσω την Εθνική θα το κάνω. Το ξεκαθάρισα και στους υπεύθυνους που μιλήσαμε.

Και επειδή έχω μάθει να μιλάω ανοιχτά, δεν ξέρω πολλούς Έλληνες μεσοεπιθετικούς με 12 γκολ φέτος», είχε αναφέρει πριν από μερικές εβδομάδες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όταν έγιναν γνωστές οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ στην εθνική Ελλάδος.

Πλέον ο Λάζαρος έχει 14 γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός διανύει μια από τις κορυφαίες σεζόν της καριέρας του και βγάζει… μάτια στην Κύπρο. Η Ανόρθωση τον κυνήγησε για δύο καλοκαίρια και τελικά η υπομονή της βγήκε σε καλό.

Με 14 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο 35χρονος έχει πάρει από το χέρι την Ανόρθωση και διανύει μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάζαρος χρειάζεται μόλις δύο γκολ για να φτάσει την personal best σεζον του, όταν είχε σκοράρει 16 φορές με τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2017/18.

Μέσα σε όλα, ο Χριστοδουλόπουλος έχει σκοράρει και ένα απίθανο γκολ κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν κόντρα στη Γάνδη για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League, όταν ο Έλληνας άσος βρήκε δίχτυα με σουτ από τα 50 μέτρα!

Ο Λάζαρος βγάζει και στην Κύπρο τις ηγετικές ικανότητες που έχει και δείχνει πως εξακολουθεί να… μυρίζει τα αντίπαλα δίχτυα με την ίδια συχνότητα.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος που βγάζει… μάτια φέτος στην Κύπρο και προέρχεται από το πρωτάθλημα της Super League. Διότι και ο συμπαίκτης του Λάζαρου στην Ανόρθωση, Αμρ Ουάρντα, διανύει μια φοβερή χρονιά στην Κύπρο.

Ο Αιγύπτιος άσος μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του όσα έκανε τα τελευταία χρόνια. Κόβει, ράβει, έχοντας αναλάβει έναν καταλυτικό ρόλο στην ομάδα του.

Μέχρι στιγμής, μέσα στη σεζόν έχει 9 γκολ και 8 ασίστ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα νούμερα του να εντυπωσιάζουν σε μεγάλο βαθμό. Ο Ουάρντα φαίνεται πως έχει ήδη πατήσει το κουμπί του restart και μαζί με τον Λάζαρο κάνουν την Κύπρο να… παραμιλάει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ