Η μέρα που ο Μέσι «ξάπλωσε» τον Μπόατενγκ και… έριξε το ίντερνετ (pics, vid)

Η μέρα που ο Μέσι «ξάπλωσε» τον Μπόατενγκ και… έριξε το ίντερνετ (pics, vid)

Επτά χρόνια ακριβώς συμπληρώνονται από την iconic προσποίηση του Μέσι στον Μπόατενγκ. Μία στιγμή που «έριξε» το ίντερνετ.

Είναι μερικές στιγμές που μένουν για πάντα στην ποδοσφαιρική Βίβλο. Στιγμές τις οποίες ο ποδοσφαιρικός πλανήτης δεν τις ξεχνάει ποτέ.

Μία τέτοια είχε σημειωθεί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια στο «Καμπ Νόου». Σε ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League. Ήταν 6 Μαϊου του 2015, όταν οι «μπλαουγκράνα» περίμεναν στο «κάστρο» τους τους Βαυαρούς του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε και του MSN, απέναντι στους Γερμανούς.

Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο το γκολ άργησε αρκετά για να έρθει. Ο Μέσι ωστόσο κατάφερε να «σπάσει» το… ρόδι και να ανοίξει το σκορ στο 77ο λεπτό με ένα «ξερό» σουτ έξω από την περιοχή.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο Αργεντινός έδωσε μία από τις πιο μαγικές στιγμές στην ιστορία όχι μόνο των αναμετρήσεων, αλλά γενικότερα της διοργάνωσης. «Μυθική» προσποίηση πάνω στον Μπόατενγκ, «ξάπλα» ο Γερμανός και τελείωμα με «σκαψιματάκι» με το δεξί απέναντι στον Νόιερ, ο οποίος πριν το ματς απειλούσε τον Μέσι ότι θα του έδειχνε ποιος είναι το αφεντικό….

Μία φάση που έμελλε να μείνει στην ιστορία. Μία στιγμή που «έσπασε» το ίντερνετ, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που «τρελάθηκαν» με τα… καμώματα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος για ακόμη μία φορά έδειξε ποιος είναι εν τέλει το αφεντικό…

«Είναι ο Μεσσίας…», έλεγε ο Γκάρι Λίνεκερ. Απολαύστε το σόου του Λέο Μέσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ