Ευρώπη : Ο Ρέτσος στο TOP-6 των νέων αστεριών

Ευρώπη : Ο Ρέτσος στο TOP-6 των νέων αστεριών

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Το όνομα του Έλληνα μπακ φιγουράρει ανάμεσα σε άλλους σούπερ πιτσιρικάδες που είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την Ευρώπη.

Η χρονιά που κάνει ο Ρέτσος στη Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι πολύ καλή και αυτό αναγνωρίζεται. Ο Έλληνας μπακ είναι στο TOP-6 των αστεριών που έχουν ξεχωρίσει τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα, σύμφωνα με Ιταλική ιστοσελίδα.

Αναλυτικά οι 6 κορυφαίοι νεαροί ποδοσφαιριστές 

Bundesliga

Παναγιώτης Ρέτσος (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει ξεχωρίσει στην πρώτη του σεζόν στη Bundesliga και έχει εκπλήξει τους πάντες. Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική Ρέτσος, πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του. Έχει 22 συμμετοχές στις οποίες μάλιστα μετράει 1 γκολ και 3 ασίστ. Δείχνει ηγετικά στοιχεία παρά το νεαρό της ηλικίας του και φαίνεται πως το μέλλον του ανήκει.

Serie A

Τζενγίζ Ουντέρ (Ρόμα)

Ο Τούρκος γεννήθηκε το 1997 και φέτος, στο ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα της Ρόμα δείχνει πως διαθέτει άψογη τεχνική και μεγάλη προσωπικότητ, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Με την κατάλληλη καθοδήγηση από τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, φαίνεται πως η ανάπτυξή και η βελτίωσή του θα είναι αλματώδης.

Κουτρόνε (Μίλαν)

Μπορεί θεωρητικά να μην είναι rookie στη Serie A, καθώς και πέρσι ήταν στο δυναμικό της Μίλαν, παρόλα αυτά αγωνίστηκε μόλις 5′ και φυσικά δε μπορεί να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό. Φέτος όμως, ο 20χρονος επιθετικός έχει ενταχθεί για τα καλά στη Serie A. Μετράει 7 γκολ και 2 ασίστ σε 25 παιχνίδια και δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί από την αλλαγή προπονητή στη Μίλαν.

Premier League

Ριτσάρλισον (Γουότφορντ)

Ο 21 χρονος Βραζιλιάνος που αγωνίζεται με τη φανέλα της Γουότφορντ, έχει δείξει αμέσως την ποιότητα και την τεχνική του, ενώ μετράει 5 γκολ και 5 ασίστ σε 35 παιχνίδια με την ομάδα του. Φυσικά, έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο. Το κασέ του είναι ιδιαίτερα «αλμυρό» καθώς σύμφωνα με το Transfermarkt η αξία του είναι στα 20 εκατομμύρια.

La Liga

Πάμπλο Μαφέο (Χιρόνα)

Ο Μαφέο αγωνίζεται στη Χιρόνα ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο γεννημένος το 1997 Μαφέο αγωνίζεται για πρώτη φορά στη La Liga και είναι από τους πρωταγωνιστές. Έχει σταματήσει Μέσι και Ρονάλντο με τον Ισπανικό Τύπο να τον αποθεώνει. Μετράει 30 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ έχει και 2 ασίστ.

Ligue 1

Χουσέμ Αουάρ (Λυών)

Ο Χουσέμ Αουάρ της Λυών είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γαλλίας. Ο 20χρονος μέσος της Λυών μετράει φέτος 28 συμμετοχές στις οποίες έχει 5 γκολ και 4 ασίστ. Επίσης οι εμφανίσεις του στο Europa League ήταν επίσης πολύ καλές καθώς σε 8 συμμετοχές είχε 1 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ