Παναθηναϊκός: Ο «αναγεννημένος» Ντραγκόφσκι και oι 2/3 προκρίσεις (vids)

Παναθηναϊκός: Ο «αναγεννημένος» Ντραγκόφσκι και oι 2/3 προκρίσεις (vids)

Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Παναθηναϊκού απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, Το 67% του «Ντράγκο» που άνοιξε τον δρόμο στους πράσινους...

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στα playoffs του Europa League και εξασφάλισε την μίνιμουμ παρουσία του στην League Phase του Conference League το οποίο έχει ήδη «κλειδώσει».

Οι πράσινοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι, έχοντας αρκετές αποκρούσεις, ενώ έβγαλε και δύο πέναλτι στην διαδικασία, σφραγίζοντας το εισιτήριο του Παναθηναϊκού για τα playoffs.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός προχωρά με Ουναΐ και Ταμπόρδα

Ο Πολωνός γκολκίπερ αμφισβητήθηκε πολύ έντονα την περυσινή αγωνιστική περίοδο και για αυτό τον λόγο ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Λαφόντ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ντραγκόφσκι ωστόσο να μην το βάζει κάτω, να δουλεύει και να δίνει μια τεράστια πρόκριση στους πράσινους.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει. Έχει υπογράψει δύο προκρίσεις σε τρεις διαδικασίες των πέναλτι τα χρόνια της παρουσίας του στους πράσινους.

Το εκπληκτικό 2/3 και το… 67% του Ντραγκόφσκι

Η πρώτη ήταν στις 21 Φεβρουαρίου του 2024 ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο στην μεταξύ τους ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 0-1 στην κανονική διάρκεια κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε αρχικά στην παράταση και μετά στα πέναλτι.

Εκεί ο Ντραγκόφσκι έπιασε τρία πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου.

Η επόμενη φορά που οι πράσινοι πήγαν στα πέναλτι ήταν στα περυσινά προκριματικά του Europa League απέναντι στον Άγιαξ, σε ματς από το οποίο αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση. Ωστόσο και εκεί ο Πολωνός τερματοφύλακας έβγαλε δύο πέναλτι, με τους συμπαίκτες του ωστόσο να μην καταφέρνουν να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα.

Η τρίτη ήταν χθες (14/8) απέναντι στη Σαχτάρ, όπου ο Ντραγκόφσκι επιασε δύο πέναλτι, αλλά έπεσε σε όλα πολύ καλά και στην σωστή γωνία στις 5 από τις 6 εκτελέσεις. Φυσικά αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά του Πολωνού, ο οποίος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας.

Έδειξε πως χρειάζεται πίστη και στήριξη και όχι μηδενισμό και… ανάθεμα. Οι πράσινοι πάντως έχουν ένα πολύ καλό δίδυμο τερματοφυλάκων που μπορούν να κρατήσουν όρθια την ομάδα σε τέτοια βράδια που η άμυνα δέχεται ασφυκτική πίεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ