Ολυμπιακός: Η «Αυτοκρατορία» αντεπιτίθεται!

Ολυμπιακός: Η «Αυτοκρατορία» αντεπιτίθεται!

Το «θαύμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη που μέσα σε ένα καλοκαίρι άλλαξε τα πάντα στον Ολυμπιακό. Οι 20 προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού που τον μετέτρεψαν με το… καλημέρα στην ομάδα που ονειρεύονται όλοι όσοι αγαπούν τον δαφνοστεφανωμένο!

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ, ενωμένος, δυνατός και ξανά ελκυστικός για τον κόσμο του! Ο νέος Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Πέδρο Μαρτίνς. Με ένα ρόστερ για όλα τα γούστα. Έτοιμος για την αντεπίθεση του. Μια αντεπίθεση που έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά!

Ένα καλοκαίρι ήταν αρκετό για να γίνει κάτι σαν… παγκόσμιο ρεκόρ από τον Μαρινάκη και τους συνεργάτες του. Μια ομάδα που πέρσι απέτυχε, για πολλούς λόγους (γνωστούς πια), και που όσον αφορά το δικό της αποκλειστικά κομμάτι, άλλαξε εκ βάθρων, ώστε να μπορέσει να «πολεμήσει» στο γήπεδο όλους όσους επιδιώξουν να τις (ξανά)βάλουν εμπόδια!

Ένας Ολυμπιακός που ήδη στα πρώτα έξι επίσημα ματς έχει εντυπωσιάσει, έχει κάνει ξανά τους οπαδούς του να ονειρεύονται! Να βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο, να γιορτάζουν στις εξέδρες και να ανυπομονούν για το επόμενο ματς. Όχι μόνο γιατί έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι η «καψούρα» τους, αλλά γιατί ξέρουν πως πηγαίνοντας στο γήπεδο θα δουν κάτι καλό. Κάτι πολύ καλό που μέρα με την μέρα, αγώνα με αγώνα γίνεται ακόμη καλύτερο.

Είκοσι ολόκληρες προσθήκες έκανε ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του που από την περσινή ομάδα έμειναν ελάχιστοι. Όσοι έμειναν βεβαίως είναι στην πρώτη γραμμή όπως οι Φορτούνης και Ομάρ.

Είκοσι ολόκληρες προσθήκες σε ένα ρόστερ «γεμάτο» λύσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς, λύσεις από τον τεράστιο Γιάγια Τουρέ μέχρι τους Έλληνες πιτσιρικάδες. Νέος Ολυμπιακός υποσχόμενος μεγάλες στιγμές. Τα πρώτα δείγματα προκαλούν ενθουσιασμό όπως και η δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς, προπονητή κανονικού που με την στήριξη που είχε από την διοίκηση κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ κάτι σπουδαίο.

Βεβαίως τα δύσκολα είναι μπροστά, μια τόσο νέα ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με την δεδομένη πίεση για να πετύχει άμεσα θέλει πρωτίστως στήριξη στο πλάνο και υπομονή. Πόσο δε μάλιστα όταν δείχνει ικανή για σπουδαία πράγματα. Στο χορτάρι βεβαίως θα πάρουμε όλες τις απαντήσεις μέσα στην χρονιά.

Η σιγουριά του Γιαννιώτη και ο Σα

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι ο νέος «φύλακας άγγελος» του Ολυμπιακού. Ο καλύτερος τερματοφύλακας του περσινού πρωταθλήματος, ίσως ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας πλέον αν και για τον συγκεκριμένο τίτλο υπάρχει όντως μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Έλληνας άσος παίρνει την ευκαιρία του και δείχνει πανέτοιμος. Από κοντά και ο Ζοσέ Σα για να υπάρχει ένα δυνατό δίδυμο για τα ερυθρόλευκα γκολπόστ.

«Γεμάτος» στην άμυνα

Ο Ομάρ έμεινε να θυμίζει τα… παλιά τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Αναγεννημένος και έτοιμος για μεγάλη χρονιά. Μαζί του ο πολύπειρος Τοροσίδης που μπορεί να προσφέρει παντού στο γήπεδο και ο Μασούρας, πολλά υποσχόμενος για το μέλλον. Στο κέντρο της άμυνας ο «άρχοντας» Βούκοβιτς που πέρσι οι προπονητές που είχε στον Ολυμπιακό πήγαν να… τελειώσουν, όμως ευτυχώς για τους ερυθρόλευκους ο Πέδρο Μαρτίνς απέδωσε δικαιοσύνη. Μαζί του ο Μουντιαλικός Μεριά που ήταν εξαιρετικός στην δεύτερη παρουσία του με τα ερυθρόλευκα και οι Μιράντα, Σισέ στην πρώτη γραμμή. Αριστερά ο Τσιμίκας γύρισε και «τρελαίνει» κόσμο έχοντας τον Κούτρη ως μπακ-απ επιλογή.

«Φωτιά και λάβρα» στον άξονα

Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Γράψτε λάθος… Και βέβαια από τον τεράστιο Γιάγια Τουρέ! Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ είναι εδώ, στην δεύτερη ερυθρόλευκη θητεία του, ικανός να «εκτοξεύσει» τον Ολυμπιακό! Η αποκάλυψη Καμαρά, ο εξαιρετικός Μπουχαλάκης, ο αρχοντικός Νάτχο και ο «σκύλος» Γκιγιέρμε δημιουργούν ένα «εκρηκτικό μείγμα» στον άξονα με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει να διαλέξει από τους καλύτερους!

«Φτερά» για «θαύματα» και ο «Φορτού»

Άλλος, πολύ καλύτερος δεδομένα, Ολυμπιακός και στα «φτερά» της επίθεσης. Ο «δαιμόνιος» Ποντένσε που έχει ήδη αρχίσει να… γκρεμίζει το Καραϊσκάκη με τα «μαγικά» του, ο «τρελαμένος» Λάζαρος, ο «Φέτφα» και ο Ναχουέλ δημιουργούν για τον Ολυμπιακό μια πανίσχυρη τετράδα. Στην μέση, δεσπόζει η παρουσία του αρχηγού, Κώστα Φορτούνη, του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, έτοιμο με την «μπαγκέτα» του να διευθύνει την «ορχήστρα».

Επίθεση για πολλά γκολ!

Νέα επίθεση για τον Ολυμπιακό με την τριάδα Χασάν, Γκερέρο και Μάνο. Ο Αιγύπτιος στα πρώτα του δείγματα εντυπωσιάζει, ο Ισπανός είναι αποκάλυψη και ο Έλληνας επιθετικός περιμένει τις ευκαιρίες του ως η τρίτη επιθετική λύση για τον Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ