H επιστροφή στην δράση φέρνει… αποκαλύψεις!

H επιστροφή στην δράση φέρνει… αποκαλύψεις!

Το πρώτο μικρό διάστημα της Σούπερ Λιγκ μας «σύστησε» αρκετά νέα πρόσωπα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων φέρνει στο προσκήνιο Τουρέ, Γκιγιέρμε, Ναχουέλ, Βέρνμπλουμ, Καρέλη, Μακέντα, Μαβράι, Μαρτίνες και ίσως Μπογέ.

Στο καλοκαίρι που πέρασε πήραμε μια πρώτη «γεύση» από τους νέους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποδοσφαιριστές που ήρθαν στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ξεκίνησαν ήδη να «αποκαλύπτονται» μέσα από τους αγώνες με τις ομάδες τους. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές «γνωρίσαμε» ουκ ολίγους νέους πρωταγωνιστές.

Ποντένσε, Καμαρά, Μεριά, Γκερέρο, Χασάν στον Ολυμπιακό, Ζαμπά και Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ, Πόνσε, Άλεφ στην ΑΕΚ, Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια στον Άρη και τα «τρελά μωρά» του Παναθηναϊκού. Οι μεταγραφές των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού δίνουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων μας.

Βλέπεται και στο φινάλε των μεταγραφών σχεδόν όλες οι ομάδες φρόντισαν να ενισχυθούν και να «γεμίσουν» και άλλο το ρόστερ τους.

Η επιστροφή στην δράση λοιπόν θα έχει δεδομένα νέες… αποκαλύψεις για τους οπαδούς και των πέντε μεγάλων ομάδων του ποδοσφαίρου μας. Για άλλους σπουδαιότερες και περισσότερες για άλλους λιγότερες.

Χωρίς αμφιβολία η Νο1 «αποκάλυψη» στο ελληνικό κοινό, δεν είναι άλλη από αυτή του Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ μπορεί να αναδείχθηκε μέσα από τον Ολυμπιακό 12 χρόνια πριν, μπορεί να είναι πασίγνωστος όχι απλά στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον πλανήτη για τα τεράστια επιτεύγματα του με κορυφαίες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Σίτι, όμως η αδημονία για να τον δούμε και πάλι στα ερυθρόλευκα να κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μεγάλη.

Όπως άλλωστε και οι προσδοκίες στον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Τουρέ είναι δεδομένο πως με την επιστροφή στην δράση θα έχουμε και την πρώτη εικόνα τόσο του Γκιγιέρμε όσο και του Ναχουέλ, αλλά και περισσότερο δράση για τον πολύπειρο Νάτχο.

Στον ΠΑΟΚ η προσμονή για τις πρώτες «παραστάσεις» των Βέρνμπλουμ και Καρέλη είναι μεγάλη. Δύο ποδοσφαιριστές που ποντάρει πολλά ο δικέφαλος του βορρά με τον πρώτο να έχει μεν μπει εδώ και αρκετό πλέον καιρό στην ομάδα αλλά να αναμένεται η δυναμική του πλέον παρουσία στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Το ίδιο και για τον Καρέλη, την τελευταία μεταγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η απόφαση να μην γίνουν τελικά προσθήκες στο φινάλε των μεταγραφών πλην του Γιαννιώτα οδηγεί σε πολύ λιγότερες… αποκαλύψεις. Πλην του Έλληνα εξτρέμ υπάρχει βεβαίως και ο Μπογέ που στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του και ακόμη δεν τον έχουμε δει σε δράση. Αν όλα πάνε καλά προς το τέλος του μήνα ίσως να τον δούμε.

Στον Παναθηναϊκό βεβαίως τα πάντα έχουν να κάνουν με τον Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός ήρθε με στόχο να αναγεννηθεί στους πράσινους που ελπίζουν πως θα μπορέσουν να πάρουν λύσεις, να τον βοηθήσουν και να τους βοηθήσει.

Στον Άρη από την άλλη η μεταγραφή του Μαβράι δεσπόζει, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να έρχεται να προστεθεί σε ένα δυνατό ρόστερ. Εκτός από τον Αλβανό στόπερ βεβαίως υπάρχουν και οι δύο σημαντικές προσθήκες των Μαρτίνες και Σιώπη που ισχυροποιούν και «γεμίζουν» για τα καλά το «οπλοστάσιο» της ομάδας του Ερέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ