Οι «διαβολοβδομάδες» για ΑΕΚ και Μαρίνο

Οι «διαβολοβδομάδες» για ΑΕΚ και Μαρίνο

Το πρώτο μεγάλο «crash test» για τους πρωταθλητές έρχεται με «μάχες» σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα. Τα ντέρμπι, ο Άγιαξ και η Μπενφίκα.

Το πρώτο διάστημα στην εποχή Ουζουνίδη στην ΑΕΚ κύλησε όπως ακριβώς το ήθελαν οι άνθρωποι της Ένωσης αλλά και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός. Πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και 2Χ2 στο πρωτάθλημα με ένα σημαντικό διπλό στην Τρίπολη. Μπορεί να μην ήρθε στο φινάλε η περαιτέρω ενίσχυση εν όψει της ιδιαίτερα δύσκολης σεζόν όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του για να μπει η ομάδα του με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Μια επιστροφή στην δράση που παραπέμπει σε…. διαβολοβδομάδες, αν ρίξουμε απλά μια ματιά στο «καυτό» πρόγραμμα που περιμένει την πρωταθλήτρια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η διαχείριση των συγκεκριμένων αγώνων με στόχο βεβαίως και τα επιθυμητά αποτελέσματα αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» του Μαρίνου Ουζουνίδη που αναμένεται να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το υλικό που έχει στη διάθεση του.

Και αν το ξεκίνημα για την ΑΕΚ μέσα στον Σεπτέμβριο της προσφέρει λογικά την δυνατότητα να κάνει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα ούσα το μεγάλο φαβορί για την νίκη απέναντι στον Πανιώνιο (15/9) η συνέχεια είναι γεμάτη από ματς υψηλής επικινδυνότητας.

Η πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ (19/9), η επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ με το ντέρμπι – «φωτιά» στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (23/9) αλλά και η εκ νέου εκτός έδρας αποστολή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ συνθέτουν ένα «εκρηκτικό» πρόγραμμα που η ΑΕΚ οφείλει να βρει «απαντήσεις» και τα αποτελέσματα που θέλει για να παραμείνει σε «υψηλές πτήσεις».

Το κλείσιμο των απανωτών αγώνων που την περιμένουν μέχρι την διακοπή του Οκτωβρίου για τις Εθνικές ομάδες την βρίσκει και πάλι μπροστά σε μεγάλους αγώνες – προκλήσεις, καθώς υποδέχεται (2/10) την Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και πέντε μέρες μετά τον Ολυμπιακό στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν.

Πρόγραμμα που είναι ικανό να «εκτινάξει» την ΑΕΚ αν τα πράγματα κυλήσουν όπως το επιθυμούν οι «κιτρινόμαυροι» και ο Ουζουνίδης ή στον αντίποδα να την βάλει από νωρίς σε δύσκολη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΑΕΚ – Πανιώνιος (15/9)
Άγιαξ – ΑΕΚ (19/9)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (23/9)
ΟΦΗ – ΑΕΚ (29/9)
ΑΕΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (2/10)
ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7/10)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ