Μια σεζόν του Ουζουνίδη, δύο ματς του Δώνη!

Μια σεζόν του Ουζουνίδη, δύο ματς του Δώνη!

Τα «τρελά μωρά» του Παναθηναϊκού εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Το 3Χ3 των πρασίνων ήρθε με δύο σπουδαία διπλά. Όσα έκανε ο Παναθηναϊκός ολόκληρη την περσινή σεζόν!

Υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα προκαλούσε αίσθηση το 3Χ3 του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της σεζόν. Μπορεί το συγκεκριμένο ρεκόρ των πρασίνων να… συναντιέται ξανά την σεζόν 2009-10 όταν και ο Παναθηναϊκός πήρε το τελευταίο έως τώρα πρωτάθλημα της ιστορίας του όμως όπως και να έχει δεν συνιστά κάποιο σπουδαίο επίτευγμα για το τριφύλλι η επίδοση αυτή.

Για τον φετινό όμως Παναθηναϊκό που δημιουργήθηκε με βάση ποδοσφαιριστές που επέλεξαν να μείνουν στην ομάδα παρά τα τρομερά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και νέα παιδιά που υπό κανονικές συνθήκες Παναθηναϊκού μπορεί να μην ήταν ούτε στο ρόστερ της ομάδας, το 3Χ3 και ο τρόπος με τον οποίο έχει επιτευχθεί αποτελεί έως τώρα την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Είναι αλήθεια πως ελάχιστοι περίμεναν το καλοκαίρι πως ο Παναθηναϊκός που μπήκε στο πρωτάθλημα με το -6 λόγω της τιμωρίας του θα είχε αυτά τα αποτελέσματα και κυρίως αυτή την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη. Και όμως.

Ο Δώνης, που ήταν από τους ελάχιστους που πίστεψαν από την αρχή στη νέα προσπάθεια των πρασίνων πιστεύοντας πως παρά τις δύσκολες συνθήκες μπορεί να παρουσιάσει έναν άκρως ελκυστικό και ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό με στόχο να πάρει ευρωπαϊκή θέση και να «σβήσει» την τιμωρία, έχει ήδη πετύχει τόσα περισσότερα από όσα περίμεναν όλοι καταφέρνοντας με το… καλημέρα επιδόσεις που πέρσι ο αντίστοιχος Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη χρειάστηκε ολόκληρη την σεζόν!

Με σαφέστατα πολύ καλύτερο υλικό από το φετινό ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη έγραψε όλα τα αρνητικά ρεκόρ που θα μπορούσε καταγράφοντας εν τέλει δύο εκτός έδρας νίκες σε όλο το πρωτάθλημα.

Στις τρεις μόλις αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος ο Δώνης έχει ήδη «πιάσει» την επίδοση του Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό με μόλις δύο αγώνες. Έχοντας το απόλυτο στα εκτός έδρας ματς με τις νίκες σε Ξάνθη (0-1) και Λάρισα (1-3) οι πράσινοι δείχνουν ικανοί για να ξεπεράσουν γρήγορα το συγκεκριμένο… επίτευγμα της περσινής ομάδας και να συνεχίσουν να εκπλήσσουν τον κόσμο τους.

Πέρσι άλλωστε οι πράσινο κατέγραψαν μόλις δύο νίκες μακριά από το «σπίτι» τους, την πρώτη την 22η αγωνιστική στη Λάρισα (0-1) και την δεύτερη στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (0-3) δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Ένας Παναθηναϊκός φέτος που έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει με νίκες εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα που έχει καθώς υποδέχεται Λεβαδειακό και ΠΑΣ τις δύο αμέσως επόμενες αγωνιστικές και την 6η έχει την πολύ δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ