Η ΑΕΚ θυμήθηκε το μυθικό 3-3 με τη Ρεάλ (pic)

Η ΑΕΚ θυμήθηκε το μυθικό 3-3 με τη Ρεάλ (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το 3-3 με τη Ρεάλ, σαν σήμερα το 2002, στο «Νίκος Γκούμας».

Ποιος θα έλεγε στην ΑΕΚ εκείνη την ημέρα ότι θα έπαιρνε ισοπαλία από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα έφευγε στεναχωρημένη από το γήπεδο. Κι όμως αυτό συνέβη ένα βράδυ σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την Ένωση να προηγείται 3-1 της Ρεάλ και τελικά να παραχωρεί ισοπαλία 3-3 στους «γκαλάκτικος» του Ζιντάν και των υπόλοιπων αστέρων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα μπορούσε να ξεχάσει μια τέτοια μέρα και με ανάρτησή της στα social media έκανε λόγο για μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις ελληνικού συλλόγου στη φάση των ομίλων του  Champions League.

«Μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις ελληνικού συλλόγου στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League σαν σήμερα, πριν από 16 χρόνια. Στις 2 Οκτωβρίου του 2002, η ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς παίζει στα ίσα και… κάτι παραπάνω την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν και των άλλων αστέρων στο «Νίκος Γκούμας», προηγείται με 3-1 χάρη σε τέρματα των Τσιάρτα, Μαλαδένη, Νικολαΐδη και το τελικό 3-3 κολακεύει περισσότερο τους «Μερένχες» παρά τους Κιτρινόμαυρους, στο τελευταίο πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ της Ένωσης στον Ναό της μέχρι το επόμενο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ