Τα στατιστικά λένε την αλήθεια: Ο ΠΑΟΚ «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Τα στατιστικά λένε την αλήθεια: Ο ΠΑΟΚ «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Ο φετινός ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι καλύτερος από όλα τα προηγούμενα χρόνια στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Αυτά λένε τα στατιστικά και to10.gr σας τα παρουσιάζει.

Ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, δημιούργησε ένα ακόμη εντυπωσιακό επίτευγμα στο πρωτάθλημα της Super League. Συγκεκριμένα το έξι στα έξι για την αρμάδα του Ρουμάνου τεχνικού στο πρωτάθλημα, είναι νέο ρεκόρ για τον σύλλογο, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν μέτρησε ισάριθμες νίκες, στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αν συγκρίνουμε την περσινή με την φετινή χρονιά θα δούμε πως έχει περισσότερους βαθμούς, περισσότερα γκολ βγάζοντας ταυτόχρονα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν του Λουτσέσκου πέρσι είχε συγκεντρώσεις 12 βαθμούς τις πρώτες έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Σημείωσε έξι γκολ, ενώ δέχθηκε δύο. Τα περισσότερα σημείωσε ο Πρίγιοβιτς (3), ενώ από ένα πέτυχαν οι Πέλκας, Μακ και Μάτος. Αυτά τα στατιστικά σημειώθηκαν απέναντι σε ομάδες που πάλεψαν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την σωτηρία τους.

Φέτος ο Δικέφαλος έχει συγκεντρώσει βαθμούς 16 στο σύνολο (+4 από την περσινή χρονιά), ενώ θα μπορούσε να έχει περισσότερους αν δεν κουβαλούσε το -2 από την τιμωρία του την περσινή χρονιά. Έχει πετύχει περισσότερα γκολ 10, ενώ έχει δεχθεί μόλις 1. Στόχος των παικτών και του προπονητικού τιμ του ΠΑΟΚ, πλέον, δεν είναι άλλος από το να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του από το 1959 που ξεκίνησε η Α’ Εθνική, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 11 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα αν είναι στην ίδια σεζόν ή όχι. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν πολύ πρόσφατο, οι 10 νίκες από τον Δεκέμβρη του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.

Τι έκανε πέρσι: 12 βαθμοί, Γκολ (6-2)

Λεβαδειακός -ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1 (41′ Πρίγιοβιτς, 53′ Πέλκας, 59′ Μακ, 45’+ Νούνες)
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0 (75′ Πρίγιοβιτς)
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (55′ Πρίγιοβιτς)
Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-1 ( 44′ Μάτος, 89′ Κριζμαν)

Τι κάνει φέτος: 16 βαθμοί, Γκολ: (10-1)

ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης 1-0 (58′ Πρίγιοβιτς)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 (68′ Ελ Καντουρί)
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 (21′ Παπαστεριανός- 37′ Μπίσεσβαρ, 45’+ Μάτος, 53′ Ζαμπά)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 (29’+59′ Πρίγιοβιτς)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (49′ Βούκοβιτς)
ΠΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης 2-0 (16′ Μαουρίσιο, 89′ Κρέσπο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ