Ο «Money» Φλόιντ Μεϊγουέδερ, έχει πολλά λεφτά και το δείχνει (pics & vid)

Ο «Money» Φλόιντ Μεϊγουέδερ, έχει πολλά λεφτά και το δείχνει (pics & vid)

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη μία φορά με την έξαλλη και υπερπολυτελή ζωή που κάνει και δεν διστάζει να προβάλλει με κάθε ευκαιρία. Η νέα έπαυλη και τα ψώνια με 1.000.000 $ μετρητά.

Money. Ητοι, λεφτά. Αλλά και το (άκρως ρεαλιστικό) παρατσούκλι του πιο πλούσιου αθλητή στον πλανήτη. Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ έχει γράψει (και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στην πυγμαχία αλλά και στο πώς μπορεί κάποιος να γίνει προκλητικός. Ο αήττητος (50-0) Αμερικανός, λοιπόν, δεν είναι διάσημος μόνο για τη μοναδική του ικανότητα να διαλύει κάθε αντίπαλο. Αλλά και για την έξαλλη ζωή του και τη σφοδρή επιθυμία του να προκαλεί και να σκορπάει χρήματα. Μόνο μετρητά, βεβαίως.

Ο «Money», λοιπόν, πήρε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, τη σύντροφό του, το αξίας 15,5 εκατομμυρίων ευρών ρολόι του και βγήκε για ψώνια. Για ρούχα συγκεκριμένα. Επειδή, λοιπόν, ψωνίζει μόνο με μετρητά, ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα του φτάσουν για παντελόνια και μπλούζες.

Ετσι, φρόντισε να πάρει μαζί του το συνηθισμένο του 1.000.000 $. Οσα χρήματα κουβαλάει πάντα όταν βγαίνει από την έπαυλή του (μία από τις πολλές). Ο Μεϊγουέδερ πήγε στο κατάστημα, αγόρασε ρούχα και παπούτσια αξίας 120.000 $ και πλήρωσε. Μετρητά. Σε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων. Και ανέβασε και σε βίντεο την κραιπάλη του, για να συνεχίσει να γιγαντώνει τον μύθο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My new home, I’m truly blessed.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floyd Mayweather (@floydmayweather) στις

Πρόσφατα μάλιστα, ο πυγμάχος συνώνυμο της χλιδής αγόρασε νέα υπερπολυτελή βίλα που περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ 17 μπάνια, 13 κρεβατοκάμαρες και 3 κουζίνες. Πριν από περίπου έναν χρόνο είχε αγοράσει βίλα αξίας 21 εκατ. ευρώ αλλά απ’ ότι φαίνεται ο «αήττητος» δεν χορταίνει με τίποτα…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Let me give y’all a few details about my newly built all concrete palace. 17 bathrooms 11 bedrooms 3 kitchens Must I keep going? SWIPE LEFT ⬅️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floyd Mayweather (@floydmayweather) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ