Σαν σήμερα: Το σπουδαίο διπλό στη Μασσαλία με… υπογραφή Φετφατζίδη

Σαν σήμερα: Το σπουδαίο διπλό στη Μασσαλία με… υπογραφή Φετφατζίδη

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική του Champions League με χρυσό σκόρερ τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Το 2011 ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στους ομίλους του Champions League και έχασε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα της 6ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι όμως που έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης εκείνη τη χρονιά σε έναν όμιλο με Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ ήταν εκείνο της 5ης αγωνιστικής όπου μέσα στη Μασσαλία ο Ολυμπιακός πήρε ένα «Πειραιώτικο» διπλό.

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια (23 Νοεμβρίου του 2011), η ομάδα του Λιμανιού, έφυγε με μια τεράστια νίκη από το Βελοντρόμ με γκολάρα του Φετφατζίδη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και νικώντας και τις απουσίες. Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε πάρα πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τον τερματοφύλακα Μανταντά να προχωράει σε μεγάλες επεμβάσεις.

Όλα αυτά μέχρι το 82ο λεπτό όμως, όταν ο Γέστε βρήκε με μια μαγική μπαλιά τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έπιασε τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό. Το γκολ αυτό έδωσε την ευκαιρία στους ερυθρόλευκους να διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στους «16» του Champions League κόντρα στην Άρσεναλ, όμως παρά τη νίκη επί των κανονιέρηδων, η Μαρσέιγ κέρδισε την Ντόρτμουντ στη Γερμανία σε ένα τουλάχιστον… περίεργο παιχνίδι και πήρε αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε το γκολ του Φέτφα μέσα στη Μασσαλία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ