Όταν ο Kobe Bryant μεταμορφώθηκε στον Chuck Norris

Όταν ο Kobe Bryant μεταμορφώθηκε στον Chuck Norris

Τι συμβαίνει όταν το διαδίκτυο αποφασίζει να τρολάρει το Mamba Mentality.

Δεν ξέρω αν θυμάστε την ξεκαρδιστική διαδικτυακή μόδα που είχε κατακλύσει πριν λίγα χρόνια τις οθόνες των υπολογιστών μας, σχετικά με τα περίφημα «Chuck Norris facts». Με δύο λόγια, αποτελούν υπερβολικές, αστείες και προφανώς φανταστικές ιστορίες που αφορούν τις περιπέτειες του υποτιθέμενα πιο σκληρού τύπου στο Hollywood. Όσοι δεν έτυχε να συναντήσετε το φαινόμενο, επιτρέψτε μου να σας προσφέρω μια μικρή γεύση. Η ιστορία που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία των χρηστών, ανέφερε πως «τα δάκρυα του Chuck Norris θεραπεύουν τον καρκίνο. Τι κρίμα που δεν κλαίει ποτέ». Πιστεύω να μπήκατε στο νόημα.

Εδώ και μερικές βέβαια μέρες, έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο παρόμοια σατιρικά γεγονότα για τον σπουδαίο Kobe Bryant. Σκοπός τους είναι να τρολάρουν το πασίγνωστο Mamba mentality – έναν συγκεκριμένο δηλαδή τρόπο σκέψης, που σύμφωνα με τον ίδιο χαρακτηρίζει συνολικά την επαγγελματική του πορεία. Αν έχω καταλάβει σωστά, όλα αυτά έχουν ξεκινήσει από ένα αληθινό περιστατικό που αφηγείται ο Black Mamba στο προσωπικό του βιβλίο. Το απόσπασμα αναφέρει, ότι ο Bryant μελετούσε εξονυχιστικά μέσω βίντεο τις ιδιαίτερες θέσεις που καταλάμβαναν οι διαιτητές στο γήπεδο, με σκοπό να αποφεύγει τις παραβάσεις. Το Internet φυσικά δεν συγχωρεί κάτι τέτοια.

1) Σε κάποιο παιχνίδι ο Kobe Bryant αστόχησε σε ένα fadeaway σουτ, εξαιτίας μια δυνατής κραυγής ενός φιλάθλου από τις εξέδρες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πήγε μόνος του σε ένα Heavy Metal bar και κάθισε επί τέσσερις ώρες ακριβώς δίπλα στο μεγαλύτερο ηχείο του μαγαζιού. Ήθελε να συνηθίσει τον θόρυβο.

2) Το 2007 έχασε προσωρινά την ισορροπία του, αστοχώντας σε ένα lay up που επιχείρησε με το ανάποδο πόδι. Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα, ταξίδεψε στην Αφρική ώστε να μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο τα πουλιά Flamingos, κατορθώνουν να ισορροπούν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στο ένα τους πόδι.

3) Κατά την διάρκεια των τελικών του 2000,αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού. Έτσι το επόμενο καλοκαίρι προσπάθησε να μάθει να χορεύει κλακέτες, για να ενδυναμώσει τους αστραγάλους και να βελτιώσει την ταχύτητα του.

4) Το 2006 γλίστρησε σε λίγο νερό, το οποίο δεν είχε προλάβει να σκουπιστεί από το παρκέ και αναγκάστηκε να πασάρει την μπάλα. Η αντίδρασή του; Ταξίδεψε στην Ιερουσαλήμ και διάβασε την Βίβλο 17 φορές – όσες δηλαδή χρειάστηκαν μέχρι να καταφέρει να περπατήσει πάνω σε νερό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ