Η «δίψα» του Δημήτρη, η κλάση του Κιλπάτρικ

Η «δίψα» του Δημήτρη, η κλάση του Κιλπάτρικ

Ο Γιαννακόπουλος κάνει τα πάντα για να γυρίσει το χαρτί στον Παναθηναϊκό. Το μπαμ με Πιτίνο και τα… ρέστα με τον Killer Κιλπάτρικ που ήρθε φουριόζος και δείχνει ικανός με το καλημέρα να αλλάξει την πορεία της ομάδας.

Ο μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης. Η επιστροφή στο Φάιναλ Φορ, η δημιουργία μιας ομάδας που θα διεκδικήσει το 7ο αστέρι. Για τον Παναθηναϊκό ο δρόμος προς την επιτυχία είναι… μονόδρομος. Η Ευρωλίγκα είναι ο στόχος, η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα το δεδομένο.

Μπορεί η σεζόν για τους πράσινους στην Ευρωλίγκα να κυλάει με τον χειρότερο τρόπο έως τώρα όμως η «δίψα» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα.

Για άλλη μια χρονιά ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη χωρίς να περιμένει στωικά τις εξελίξεις, χωρίς να σκέφτεται πως θα ξεφύγει το μπάτζετ, ακολουθώντας τον δικό του μοναχικό δρόμο στο μπάσκετ με στόχο να γυρίσει το χαρτί στην Ευρωλίγκα και βεβαίως να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα.

Η απόφαση να δώσει τέλος με κάθε κόστος στην εποχή Πασκουάλ και κυρίως να κάνει το μπαμ φέρνοντας στην χώρα μας τον Ρικ Πιτίνο έδειξε τον δρόμο που έχει αποφασίσει να πάρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ απέδειξε περίτρανα (για άλλη μια φορά) πως μπροστά στην επιτυχία του Παναθηναϊκού δεν διστάζει να πάρει γενναίες αποφάσεις και ρίσκα. Ο killer Κιλπάτρικ πήρε «χρυσάφι» από τον Γιαννακόπουλο για να έρθει στον Παναθηναϊκό και με το καλημέρα μας έδειξε πόσο σημαντικός μπορεί να αποδειχθεί στην αντεπίθεση που επιδιώκει ο εξάστερος.

Ότι πληρώνεις παίρνεις άλλωστε, και ο Κιλπάτρικ είναι επιλογή που αποδεικνύει περίτρανα την «κάψα» όλων στον Παναθηναϊκό να αντιστρέψουν την κατάσταση στην Ευρωλίγκα. Με αρχή το ματς στο Κάουνας όπου οι πράσινοι πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν ώστε να μπουν σε τροχιά 8αδας και ελπίδας για καλό πλασάρισμα.

Είναι δεδομένο πως το έργο του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικά δύσκολο στην Ευρωλίγκα όμως Πιτίνο, Κιλπάτρικ και Πέιν μπορούν να αλλάξουν την πορεία της ομάδας. Όσο για την Ελλάδα, μπορεί η ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό να ενόχλησε όμως αποτέλεσε και την αφορμή για να τρέξουν οι εξελίξεις και να έρθει ο ακριβοπληρωμένος Κιλπάτρικ.

Οι πράσινοι έχουν το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα ενώ υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Τα πάντα εξαρτώνται από αυτούς, πόσο δε μάλιστα τώρα που ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε άμεσα να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα του την ώρα που στον Ολυμπιακό ακόμη ψάχνουν παίκτη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ