Σαν σήμερα: Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 6-1 την ΑΕΚ (vid)

Σαν σήμερα: Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 6-1 την ΑΕΚ (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια είχε σκορπίσει με 6-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας.

O Ολυμπιακός διέλυσε με 6-1 την ΑΕΚ sαν σήμερα πριν από 18 χρόνια, σε μία από τις πιο ιστορικές νίκες του απέναντι στην Ένωση. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πραγματοποιήσει μια τεράστια εμφάνιση απέναντι στους κιτρινόμαυρους και επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους απέναντι στην ΑΕΚ την οποία σκόρπισαν στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός όπως καταλαβαίνει κανείς πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου και μάλιστα καθάρισε από πολύ νωρίς το παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι με κεφαλιά του Γεωργάτου στο 5′ άνοιξαν το σκορ, ενώ στο 22′ ο Τζιοβάνι έκανε το 2-0. Στη συνέχεια, στο 25′ ο Μαλαδένης μείωσε σε 2-1, όμως στο 32′ ξανά ο Βραζιλιάνος έκανε το 3-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 53′ ο Οφορίκουε έκανε το 4-1 κι άρχισε να δίνεις διαστάσεις θριάμβου στο σκορ, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Άλβες για το 5-1 και το 6-1 το έκανε ο Γιαννακόπουλος στο 84ο λεπτό σε μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της ΑΕΚ.

Οι ενδεκάδες του αγώνα: 

Ολυμπιακός (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου, Κωστούλας, Ανατολάκης, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Ζέτερμπεργκ, Ζε Ελίας (60′ Πουρσανίδης), Τζόρτζεβιτς (70′ Καραταΐδης), Οφορίκουε, Τζιοβάνι (57′ Αλβέζ).

ΑΕΚ (Παθιακάκης): Ατματσίδης, Ροντρίγκο, Κωστένογλου (51′ Δέλλας), Λάκης, Ζήκος (72′ Ρουίζ), Πετκόφ, Ζαγοράκης, Μαλαδένης, Κοπιτσής, Κόλα (84′ Κωστής), Πίττος.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ:

Image result for ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΑΕΚ 6-1 2000-01

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ