Μήπως η μητέρα του Markelle Fultz ευθύνεται τελικά για την πορεία της καριέρας του; (vid)

Μήπως η μητέρα του Markelle Fultz ευθύνεται τελικά για την πορεία της καριέρας του; (vid)

Ο υπόγειος ρόλος της στην πρόσφατη ανταλλαγή και το περιστατικό με τον TJ McConnell.

Η θητεία του Markelle Fultz στους Philadelphia 76ers αποδείχτηκε εξαιρετικά σύντομη. Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο και ελάχιστα παιχνίδια, το νούμερο #1 του προηγούμενου draft θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει ένα απαραίτητο restart στην καριέρα του, μακριά από την πόλη της Philadelphia. Πριν από λίγες μέρες οι ιθύνοντες του οργανισμού αποφάσισαν ότι η κατάσταση είναι πια μη αναστρέψιμη και τον έστειλαν στο Orlando, με αντάλλαγμα τον Jonathon Simmons παρέα με δύο picks (ένα πρώτου και ένα δεύτερου γύρου).

Είναι δεδομένο πως ο πολλά υποσχόμενος αθλητής, δεν δικαίωσε τις τεράστιες προσδοκίες, που τον συνόδευαν από την σεζόν που φοίτησε στο πανεπιστήμιο της Washington. Το κακό ξεκίνησε με εκείνο τον περίεργο τραυματισμό στο δεξί του ώμο, ο οποίος υποτίθεται ότι του στέρησε την ικανότητα του να σουτάρει. Αργότερα διαγνώστηκε με το σύνδρομο της θωρακικής εξόδου – μια πάθηση που προκαλεί ζημιά στο νευρικό σύστημα, δυσκολεύοντας τις κινήσεις των άκρων. Οι κακές γλώσσες βέβαια, υποστηρίζουν πως η αίτια του τραυματισμού ήταν ένα τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Fultz – γεγονός που απέκρυψε επιμελώς μέσω των εκπροσώπων του από την υπόλοιπη ομάδα.

Από την μια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν – ούτως η άλλως ο Markelle αποτελεί παρελθόν. Τα προβλήματα που πιθανώς κουβαλάει, είναι πλέον αποκλειστική ευθύνη των Magic. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η ιστορία έχει ακόμα πολύ ψωμί. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μητέρα του μπασκετμπολίστα διαδραμάτισε ενεργό και πιθανώς επιζήμιο ρόλο στην μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία.

Πολλά δημοσιεύματα περιγράφουν πως κατά το πρώτο έτος παραμονής του παίκτη στη Philadelphia, εγκαταστάθηκε κατ’ εντολή της ένα σύστημα καμερών στο εσωτερικό του σπιτιού του, με σκοπό να παρακολουθεί την κάθε του κίνηση. Προσωπικά δεν διαθέτω κανένα λόγο για να αμφισβητήσω τις προθέσεις της. Προφανώς ήθελε απλώς να προφυλάξει τον γιο της, προστατεύοντας τον από επικίνδυνα ερεθίσματα του εξωτερικού περιβάλλοντος. Άλλωστε (σχεδόν) κάθε γονέας επιθυμεί το καλύτερο για τα παιδιά του. Στην συγκεκριμένη πάντως περίπτωση, το ασυνήθιστο αυτό μέτρο προσεγγίζει τα όρια της υπερβολής. Επιπλέον είναι αμφίβολο αν βοήθησε πραγματικά τον Fultz.

Η τελική ρήξη στις σχέσεις της μητέρας με τον σύλλογο ήρθε στην αναμέτρηση της 19 Νοεμβρίου, όταν ο Brett Brown αποφάσισε να αποσύρει τον πρωταγωνιστή μας μετά από μόλις λίγα δευτερόλεπτα, βάζοντας στη θέση του τον TJ McConnell.

Αυτός έμελλε να είναι και ο τελευταίος αγώνας, στον οποίο αγωνίστηκε με τα χρώματα των Sixers. Έπαιξε συνολικά επτά λεπτά, σκοράροντας μηδέν πόντους. Οι εκπρόσωποι του αθλητή (μέσα σε αυτούς και η μητέρα του) δυσαρεστήθηκαν έντονα με το γεγονός, απαιτώντας ουσιαστικά την ανταλλαγή. Από την πλευρά τους οι Sixers αρνήθηκαν να παρέχουν εγγυήσεις σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του Markelle, με αποτέλεσμα τα δυο στρατόπεδα να αποφασίσουν πως είναι προτιμότερο να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Πολύ κακό για το τίποτα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ