Μάκης Αγγελόπουλος : O μεγάλος ηγέτης της ΑΕΚ!

Μάκης Αγγελόπουλος : O μεγάλος ηγέτης της ΑΕΚ!

Πήρε την ΑΕΚ από τα αλώνια και την έκανε ξανά μεγάλη. Οι τίτλοι της ΑΕΚ έχουν την υπογραφή του. Χωρίς να υπολογίσει τα έξοδα, χωρίς την συμπαράσταση που αξίζει από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος πέτυχε ήδη πολλά και συνεχίζει για ακόμη περισσότερα.

Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει αυτά που έχει ήδη πετύχει η ΑΕΚ μέσα σε ένα χρόνο. Νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πέρσι τον Ολυμπιακό, κατέκτησε το Champions League Basket, σήκωσε τα ξημερώματα το Διηπειρωτικό της FIBA. Τρεις τίτλοι για την ΑΕΚ που λίγα χρόνια πριν ταλαιπωριόταν στις μικρές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Τρεις τίτλοι που έχουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Είναι το Α και το Ω της ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης, μπροστάρης στην προσπάθεια που κάνει για να γίνει και πάλι η ΑΕΚ μεγάλη. Για να βρεθεί και πάλι η ΑΕΚ ανάμεσα στους κορυφαίους. Μόνος του χωρίς να υπολογίζει τα έξοδα, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει σε σοβαρά έσοδα. Απλά για την τρέλα του για την ΑΕΚ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, περί ου ο λόγος, έχει ήδη πετύχει κάτι σπουδαίο, κάτι τεράστιο. Μόνος του!

Χωρίς να έχει καν την στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ, στον βαθμό που αξίζει. Επενδύει ασταμάτητα σε μια ομάδα που ξέρει πως ο δρόμος για να ανταγωνιστεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακός είναι ακόμη μακρύς.

Σε ένα άθλημα που έχει ελάχιστα έσοδα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Μια σύγκριση άλλωστε της πολιτικής του Μάκη Αγγελόπουλου με αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη δείχνει την τεράστια διαφορά προσέγγισης που έχουν για την ΑΕΚ. Τα 30 εκατ. ευρώ που έχει βάλει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ στα ταμεία της από την Ευρώπη δεν θα μπουν ποτέ στην μπασκετική ΑΕΚ. Ή για την ακρίβεια για καμιά 15αρια χρόνια στο σύνολο και άμα…

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο. Η τρέλα του για την ΑΕΚ είναι μεγάλη και αποδεικνύεται συνεχώς. Με συμβόλαια επιπέδου Ευρωλίγκας σε παίκτες που έρχονται για να κάνουν την διαφορά, για να φέρουν την ΑΕΚ ακόμη πιο κοντά στους δύο «αιώνιους».

Για την μπασκετική ΑΕΚ η παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου αποτελεί ευλογία. Και για το ελληνικό μπάσκετ βεβαίως που μετά τους Γιαννακόπουλους και τους Αγγελόπουλους απέκτησε έναν ακόμη παράγοντα που είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να δει την ομάδα του ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ