Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από την 4αρα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο (vid)

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από την 4αρα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο (vid)

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 4-1 και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο θριαμβευτικές νίκες του επί του Παναθηναϊκού πανηγύρισε σαν σήμερα το 2001 ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι διέσυραν τον αιώνιο αντίπαλο τους στη Λεωφόρο με 4-1 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «4» σε μία αξέχαστη βραδιά.

Ο Ολυμπιακός έδειξε εξαρχής της ορέξεις του απέναντι στο τριφύλλι, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό του ματς άνοιξε το σκορ με τον Αλέκο Αλεξανδρή, έπειτα από μια μαγική πάσα του Λουτσιάνο.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο γκολ, ήρθε και το δεύτερο για τους Πειραιώτες, αυτή τη φορά με τον Λουτσιάνο να γίνεται ο εκτελεστής και να πετυχαίνει ένα απίθανο τέρμα από τα 35 μέτρα.

Ο Ολυμπιακός είχε σαφές προβάδισμα με 2-0, ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια του. Οι πράσινοι ισορρόπησαν το ματς και μείωσαν με τον Λυμπερόπουλο στο 43ο λεπτό, όμως οι ερυθρόλευκοι πήραν και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Γεωργάτο στο 61ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο  83’ ο Ολυμπιακός σκόραρε και τέταρτη φορά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των ερυθρόλευκων με σκόρερ τον Ζιοβάνι, ο οποίος έκανε το τελικό 4-1, με τον Ολυμπιακό να περνάει στα ημιτελικά.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ