Αρβιν Απια: Ο μικρός «μάγος» της Νότιγχαμ που «τρελαίνει» την Αγγλία! (vid)

Αρβιν Απια: Ο μικρός «μάγος» της Νότιγχαμ που «τρελαίνει» την Αγγλία! (vid)

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τον βρετανικό Τύπο να τον χαρακτηρίζει ως «μάγο» - Η διάκριση από το FourFourTwo και η ραγδαία εξέλιξή του, που οδήγησε τους Ρεντς να τον «δέσουν» με νέο 4ετές συμβόλαιο.

Μάχη για την πρόκρισή της στο Euro 2019 δίνει η Εθνική ομάδα Νέων, με το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα να πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Αγγλία.

Η γαλανόλευκη το μεσημέρι του Σαββάτου έριξε στο καναβάτσο μια ομάδα, που σύμφωνα με τους ειδικούς, διαθέτει στις τάξεις της μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ενας από τους παίκτες που αγωνίζεται στην Κ19 της Αγγλίας και έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα είναι ο Αρβιν Απια. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Απια είναι γέννημα θρέμμα των Ρεντς, με το περιοδικό FourFourTwo να τον συγκαταλέγει στη λίστα με τα 50 μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου! Ο Αρβιν ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Νότιγχαμ και το 2017 προωθήθηκε στην Κ18 του βρετανικού συλλόγου. Η εξέλιξή του ήταν ραγδαία και από το περασμένο καλοκαίρι κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο 18χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αγγλία αλλά έχει ρίζες από την Γκάνα, αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, ωστόσο, μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο στο αριστερό άκρο όσο και πίσω από τον επιθετικό. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 3 ματς με την πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ και μάλιστα έχει πετύχει και ένα γκολ. Ηταν στον αγώνα με την Μπάρτον για το Λιγκ Καπ, στο οποίο οι Ρεντς ηττήθηκαν με 3-2.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας Νέων της Αγγλίας ποντάρει πολλά πάνω του και μάλιστα στο ματς με την Ελλάδα τον ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των Τριών Λιονταριών. Αλλωστε, πρόκειται για ένα σημαντικό γρανάζι της Κ19, με την οποία έχει αγωνιστεί συνολικά σε 9 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 3 γκολ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, με τον βρετανικό Τύπο να τον χαρακτηρίζει ως «τον μικρό μάγο της Νότιγχαμ Φόρεστ».

Είναι από ατόφιο… χρυσάφα και έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή. Οι άνθρωποι της Νότιγχαμ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και όλοι στο Νησί συμφωνούν ότι πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή περίπτωση. Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο οι Ρεντς «έδεσαν» τον Απια, υπό τον φόβο των… αρπακτικών, με τον νεαρό να υπογράφει νέο συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Δείτε το γκολ απέναντι στην Μπάρτον (στο 90′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ